gerçekten çok güzelmiş.güle güle kullanın.
bu arada bişey sorcam =) denizin kenarın fotoraf çektirirken hiç korkmadınız büyük bi dalga gelir diye
Güzel motor... Bende düşünüyorum bunlardan memnunmusun motordan?
[B][COLOR="Red"]Hızlı Gitme Ne Olur Sanada Biri Vurur[/COLOR][/B]::melek02:
Beğenmemek ne mümkün
deniz kıyısındaki fotoğraflar güzel motor güzel daha ne denirkazasız keyifli sürüşler hocam güle güle kullan
Hayırlı Uğurlu Olsun , Benim ilk Motorumdu ...
Yeri Farklıdır benim için. Düşmesinide kalkmasınıda bu alette öğrendim.
Ancak Sana tavsiyeler:
- Fren Sistemine Sakın Güvenme ( Yetkililer geçen bir açıklama yaptı , değişmesi gereken bir parçası varmış , ücretsiz git değiştir). Şuan Bacağımdaki 4 Çivinin Varlığını , Fren yetersizliğine Borçluyum...
-Orjinal Tekerini Kulalnıyorsan hemen değiştirmeni tavsiye ederim. Virajlar Kabus olmasın...
-Bakımlarını çok özenle yaptır, Yoksa zamanla ne demek istediğimi anlarsın
-140+Km hızları Zorlama (max170 Görebilirsin tahminimce) , GİDON Sapıtıyor...
Red Line'a sokma , Motorun sapıtmasın
Tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Saygılar
Aslıda bi ara saglam bi dalga geldi ama pek fazla etkı etmedı=)
Motoru oraya sokana kadar göbegım catladı zaten=)
Dalga gelse nasıl cıkarıcaktım kımbılır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------
Teşşekür ederim!=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------
gayet memnunum saolsun beni hiç üzmüyor..
Yorumunuz ıcın tessekurler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
teşşekürler saygılar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
Teşşekür ederim yazdıklarınızda haklısınız
Bakımları ıhmal etmıyorum gozum gibi bakıyorum..
1 kez olsun redlıne sokmadım redlıne sokmadan 160 gordum fazlası zarar zaten
Fren sistemine gelınce hyolarda kronık sorun halıne gelen arka fren pompası sorunu benım motordada var fren pompasını degıstırıcem 1-2 gune kadar
Lastık orj. lastık haklısınız virajlarda insan tedirgin oluyor(birde yagmur camur demeden kulanınca..)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Ozan Kardeşim , Bir Hyosung Kullanmanın ne Oldugunu artık biliyorsun. Allah'a Emanet
Güzel motor bi tur versene
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Hayırlı olsun güzel seçenek,Kazasız belasız kullanman dileğiyle
maşallah güzel motor kazasız belasız güle güle kullan.
imkanlar olgunlaşınca bende aynından alacam inşallah.
::friends:
Bir Ara Misafir oLmak İsterim Sana Motorunu Yakından Görmek İçin Hayırlı OLsn Cok qüzeLmiŞ Motorun inŞ Bir Gün banada Nasib oLur
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Güzel motorun var, güle güle kullan.
Plakayı o kadar derine gömmüş olman başına iş açmaz mı?
Abicim sen yanlış motor almışsın bi tane asfaltta çekilen foto yok üstelik racing makine.Neyse hayırlı olsun.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Çok saol teşekkür ederim..=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------
Saolasın.Doğrı söylüyorsun valla motoru oraya nasıl soktugumu bı ben bılırım
Teşekürler..
Plaka arkadan net gozukuyo resimlerde böyle cıkmıs
Motor suan evın içinde yatıo
Havalar düzelsin görüşrüz kardeşim
Saol darısı başına
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Güle güle kullan,
o plaka motorunun bağlanmasına yol açar hatırlatayım dedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)