Çok teşekkürler arkadaşlar... Başlığı ve içeriği biraz yüzünüz gülümsesin diye yazdım sizin olmasa da buna ihtiyacı çok olan insanlar var..Gülmek güzeldir güldürmekte..
doğum günün mübarek olsun beybifeys
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Yeni yaşın kutlu mutlu hayırlı olsun Musti niçe yeni yaşlara hepbirlikte inşallah
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
musti nen sana bi fıkra anlatayım doğum gününde
5 dağcı yola koyulmuşlar dağa çıkıyorlarmış içlerinden biri kekeme ,yol boyunca boyna çı çı çı diyormuş önde gidenler bunalmışlar tamam lan çıkıyoruz işte ne diyiceksen toparla yukarda söylersin zirveye çıkmışlar arkadaşları dönmüş kekemeye söle nen ne diyeceksen de demiş ,kekeme çı çı çıa çadırları aşağıda unuttuk lan demiş ,puu Allah seni kahretsin nan zamanında deseydin ya diyip tekrar aşağıya inmeye başlamışlar. bu seferde aşağı inerken kekeme şı şı şı demeye başlamış ,arkadaşları tamam tamam lan aşağıda söylersin inene kadar toparla demişler,aşağı inmişler herkes kekemeye dönmüş ne var len ne diyecektin söyle bakimm ,kekeme şı şı şıa şaka yaptım hehehee
iyiki dogdun kardesim.
Allah nice hayırlı uzun seneler nasip etsin omrune.
Opuyorum seni musticigim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
rabbim şu adama yeni yaşında güzel bi motor versede kurtulsak
gezip tozar rahatsız etmez en azından :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
mutlu yıllar mustiiiii
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Sağolun la..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------
Bengü ve ben..
kardeşim ii ki dogdun. Sen olmasan beni kim motor hastası yapacaktı be kanka.,
İyi ki varsın iyiki varsın. Nice Sağlıklı Mutlu Yıllara...
puhahaha musti alemsin yaa valla , bak kimsenin doğumgününü kendiminki de dahil kutlamam , çok da gıcık olurum ama içimden geldi doğum günün kutlu olsun
hepi börtdey tuyu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)