Allah rahmet eylesin; annesine ve ailesine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin; annesine ve ailesine sabırlar versin.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Allah rahmet eylesin..
Biktim burada bu rahmet eylesinlerden..
allah rahmet eylesin üzüldümmm içim burkuldu...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
metecim benim kazan,n aynisi olmus...Allah rahmet eylesin...Offfffffffffff offfffffffffff ulen offffffffff
Diyemiyom desemde sesim bogazima dugumleniyo...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
ALLAH cc Rahmet eylesin.Mekanını cennet eylesin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
allah rahmet eylesin başımız sağolsun, ailesine ve sevenlerine dayanma gücü ve sabır versin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ALLAH rahmet eylesın ailesıne sabırlar versın mekanı cennet olsun RABBİM kimseye boyle acı vermesın boyle kaza vermesın gunahlarımızı bağışlasın bızlerı sevdıklerımıze bağışlasın amin
allah rahmet eylesin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
allah c.c. rahmet eylesin sevenlerine ve ailesine sabır versin (amin)
Yüksek Kalite Üstün Performans
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin .İnanın çok üzücü bir haber kalanlara sabırlar diliyorum.Arkadaşlar bir önerim var tabii gönül böyle olmasını istemez ama bu tür durumlarda motosiklet net olarak imc usulu butür kaza sonucunda hayatını kaybeden arkadaşlarımızı ve ailelerini gruplar halinde il bazında ziyaretler yapalım.Ve vefat eden arkadaşlarımızla ilgili geniş bilgilere sitemizde yer verelim.İnanın geride kalan insanlara müthiş moral oluyor.Allaha emanet olun yani nasıl doğum gübnlerini evlilik yıldönümleri nikahlara vs kutluyorsak bu tür ölümlere ilişkinde anma toplantıları yapmalıyız. O zaman MT AİLESİNE YARAŞIR motorcular oluruz diye düşünüyorum.
belki olabilir. yapanlar var zaten. ama bir sorun var. insanalr motosiklet kıyafetleri ve motosikletlerle bizi görmek istemiyor.. yani belki normal bir taziye ziyareti daha uygun olur.
gerçi kendimden biliyorum. çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim. içinizden biri ölecek deseler, yerimde duramadığım her şeye atladığım, meraklı olduğum için benim herhalde derdim asla o hayat dolu insan aklıma gelmezdi. en sona bile koymaya dilim varmazdı.
şimdi ailesini ziyaret ediyorum zaman zaman, tüm acılar tekrar başlıyor. sanki kabuk bağlamış yaralarını açıyormuşum gibi.. iyice kötü oluyorum. rahmetlinin mezarına gitmek daha iyi geliyor sadece kendim üzüldüğüm için.
Allah rahmet eylesin.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Allah rahmet eylesin.Aslında acıları dindi.Aileyi ilk kaza günlerinden beri tanırım.Yıllarca çekilen perişanlıklara tanık oldum.Hem ailesi hemde kendi kurtulmuş oldu.Kırmızı işıkta geçen bir HAYVANnın yüzünden 9 sene bitkisel hayatta yaşama tutunmaya çalıştı.
ALLAH RAHMET EYLESİN....
KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
allah rahmet eylesin tüylerim diken diken oldu okuyunca.allah kimsenin başına vermesin. bir aile için en acı olay.mekanı cennet olsun
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Abimizin varlığını ve yokluğunu malasef şimdi öğrendim,Allah rahmet eylesin.
Başta insan hayatına saygı ve değerin olmadığı ülkemizde, trafikde dolaşan şerefsizlerinden birinin sebep olduğu en kötü sonuçlardan sadece birisi,
motosiklet kültürü sıfır trafik bilinci yok ama gündemde bunlar pek yer almaz
o saçma sapan dizileri programları magazinleri izlemek prim vermek asli görevlerin başında gelir,ayrıca bu konularda iyi bir kültür sahibidir insanlarımız..
Allah gani gani rahmet eyleye, mekanı cennet olsun inşallah. Allah ailesine sabırlar ihsan etsin, çok zor çok....
Tekerlekler havadayken frenin ABS olması hiç farketmiyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)