allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Dokuz sene ne demek, Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin.
Başımız sağolsun.. Allah rahmet eylesin..
bazı hayatların bitmesi kurtuluştur. her geçen gün ailesi biraz daha sıkıntıya giriyordu. bir anne olarak üstelik evde bir yaşlı insan daha varken GÜLPERİ anne ona bir gün eksik bir hizmet sağlamadı, elinden gelen neyse yaptı gökmen kardeşimize allahtan rahmet üzüntülü ailesine baş sağlığı diliyorum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ölüme çareyi sabırla veriyor Allah...biliyorsunki sevdiceğin toprağın altında kıyamet gününü bekler...zaman ilacı diyorsun içinde filizleniyor inceden bir keder...ama bu evladını yatakta sürekli hareketsiz görmek anneyi her saniye her dakika öldürür...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Eğer işimi erken bitirirsem son yolculuğuna uğurlamak için Alsancak camiine gidicem....
Varsa gelmek isteyen beraber gidebiliriz....
Allah tekrar annesine sabır versin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah Rahmet eylesin motorum olsa ehliyetim yas tutsa izin alsam giderdim geride kalanlara ALlah sabır versin
Bu arkadaşımızın hikayesini okuyup üzülmüştük. İkinci bir üzücü haber iyi olmadı Allah rahmet eylesin.
Hatırlıyorum Gökmeni...Allah rahmet eylesin çok üzüldüm..
GKN MOTORS
Allah rahmet eylesin .
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
of of bu haberleri gördükçe içim parçalanıyor korkuyorum her defasında motora binmeye Aynı olmasada benimde bi öğrencim var benzer durumda 15 yaşında motosiklette trafik kazası geçirmiş belden aşağısı tutmuyor parmakları tutmuyor 4 senedir kendini eve kapatmış bu yüzden şimdi bütün çarşambalarımı ona ayırıyorum tekrar hayata kazandırmak için motosiklet üzerine konuşuyoruz iyileşsem yine binerim dio böylede bi illet işte... Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun. ne zamandır foruma girmiyordum, şu haberle hevesim kaçtı yine. 9 yıl çekmek ne demektir ya!
bunu söylemek de çok zor geliyor ama bazılarının dediği gibi belki de "kurtulmuştur."
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Mutlu son!? olmus onun icin.
Allah rahmet eylesin.Ailesine sabir diliyorum.
Onu bu hale getiren yillarca aci cekmesine ve sonunda olumune sebeb olan kisiyide Allah a havale ediyorum annesinden emdigi sut dahi helal olmaz insallah.
We are many...
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin...
brşey diyemiyorum. hikaye zaten buruktu.. Allah rahmet eylesin. Annesine de sabır diliyorum Allahtan. evlat acısı hiç bir şeye benzemez derler.
başımız sağolsun .....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Allah rahmet eylesin,
bunca yıldır çektiği acıları son buldu diye teselli edebiliriz ancak kendimizi :(
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)