KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Böyle güzel bir giriş sayfası düzenlediğiniz için çok mutlu oldum.
Allah razı olsun sizden
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
tüm dünyanın önünde saygıyla egildiği bir liderin vefatının 71. yıl dönümünü rahmetle anıyoruz. onu yılda bir kez degil hergün her an yaşamak ve yaşatmak gerekir. ileri görüşlülügü üstün zekası gerek dış politikada gerek savaş meydanlarında gerekse iç politikadakı üstün gayret ve azmi takdire şayandır. onun sayesinde TÜRK MİLLETİ tüm dünyaya emsali görülmemiş bir kahramanlık destanıyla TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ bizlere emanet etmiş ve ezilmiş, emperyalist güçler altında kimligin korumaya çalışan uluslara örnek teşkil etmiştir.
peki ya şimdi? bizler ona layık olabildikmi? bizlere emanet ettiği cumhuriyete ne kadar sahip çıkabiliyoruz. onun ilke ve inkilaplarını ne kadar benimsemişiz. onu tanımak onu görmek degildir. onu tanımak ve anlamak için düşüncelerine sahip çıkmak ve yaşatmak gereklidir. içimizde çaglayan vatan sevgisi olsada mevcut siyasi iktidar buna ne kadar izin vermekte. ülke olarak öylesine bir yere geldikki cebinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ kimligi taşıyan kendini ve haddini bilmez biri benim kardeşim T.C(onun tabiriyle) askeriyle daglarda kahramanca savaşıyor diye ulu orta yerde korkusuzca söyleyebilmekte. kendi kulaklarımla duydum o an onun dilini koparacaktım ama kanunlar vatanseverlerden yana degil. dagdan inen köpek sürülerini kahramanmış gibi karşılayan ve buna izin veren bir hükümetten bahsediyorum. TÜRK HALKININ başına bele olmuş 30 bin kişinin ölümünden sorumlu imralıda krallar gibi agırlanan köpeğe(köpek bile ondan daha fazla sadıktır) sayın diye hitab eden bir başbakanımız var. TÜRK MİLETİNİN bekasını korumak için kanını canını eşini çocugunu annesini babasını kardeşin gözü yaşlı bir şekilde bırakıp giden vatan için millet için korkusuzca kahramanca çarpışıp şehit düşen askerlerimizde kelle diye hitap eden aynı başbakan değilmi. daha iki gün önce 10 kasım yas günü degildir diyende aynı kişi.
daha fazla konuşmak isterdim ama forum yöneticileriyle ters düşmek istemem. bugün yas günüdür. türk milletinin başı sagolsun. ne mutlu TÜRKÜM diyene
Giriş sayfası için adminlere sonsuz teşekkürler.
Ey milletim
Ben Mustafa Kemal'im
Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim
Hala en hakiki mürşit değilse ilim
Kurusun damağım dilim
Özür dilerim
Unutun tüm dediklerimi
Yıkın diktiğiniz heykellerimi
Özgürlük hala
En yüce değer
Değilse eğer
Prangalı kalsın diyorsanız köleler
Unutun tüm dediklerimi
Yoksa çağdaş medeniyetin bir anlamı
Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı
Baş tacı edebiliyorsanız
Sanatın içine tüküren adamı
Unutun tüm dediklerimi
Yetmediyse acısı şiddetin savaşın
Anlamı kalmadıysa
Yurtta sulh dünyada barışın
Eğer varsa ödülü silahlanmayla yarışın
Unutun tüm dediklerimi
Özlediyseniz fesi peçeyi
Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi
Hala medet umuyorsanız
Şıhtan şeyhten dervişten
Şifa buluyorsanız
Muskadan üfürükçüden
Unutun tüm dediklerimi
Eşit olmasın diyorsanız kadınla erkek
Karaçarşafa girsin diyorsanız
Yobazin gazabından ürkerek
Diyorsanız ki okumasın
Kadınımız kızımız
Budur bizim alın yazımız
Unutun tüm dediklerimi
Fazla geldiyse size
Hürriyet cumhuriyet
Özlemini çekiyorsanız
Saltanatın sultanın
Hala önemini anlayamadıysanız
Millet olmanın
Kul olun
Ümmet kalın
Fetvasını bekleyin şeyhülislamın
Unutun tüm dediklerimi
RAHAT BIRAKIN BENİ
Rahat uyu atam,bizler yıktırmayız o heykelleri....
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
Burada şu an bu satırları yazabiliyorsak, düşüncelerimizi rahat rahat tartışabiliyorsak, sokaklarda istediğimiz kıyafetlerle yürüyebiliyorsak, istediğimizi yiyip içebiliyorsak, alnımız açık başımız dik Davos'tan kalkıp gelebiliyorsak bunları kime borçluyuz kime?? Hala marşımız çalarken içi titreyen, hala sirenler çalarken ağlayanlar var, hala terörist diyebilenler var, bu ülkede şehitlerine ağlayanlar var hala, sen rahat uyu Atam rahat uyu..
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bir tek şeyi eksik söylemişsin kardeşim, onlar bunları söylerler, çünkü karşılarında "söyleten bir muhalefet" var. dirayetli bir lider olsaydı, şimdi bunlar konuşulabilir miydi?
siyasi kimliklerini tasvip edelim veya etmeyelim ama
bir ecevit, bir türkeş, bir demirel karşılarında olsaydı böyle konuşabilirlermiydi?
gerçi kimisi mason, kimisi sabetay olan liderlerde gördük ama bu kadar SATICISINI görmedik. Şimdide de mustafa kemalin kurduğu şeker fabrikalrı da dahil satışa çıkardılar... üstüne de şeker pancarı ve kamışı üretimini kotaya sokup üretilmesini engelliyorlar.
tarihin bir sayfasında yerlerini utançla alacaklardır... buna izin vererek susan bizler de dahiliz
affet bizi Atam, sana layık olamadık
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Geldikleri gibi giderler...
M.Kemal Atatürk
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bir İngiliz gazeteci ATATÜRK’le bir röportaj yapar. bir yerinde Mustafa Kemal’e şöyle sorar gazeteci; ”Birleşmiş Milletlere üye olmayı düşünüyor musunuz?” Mustafa Kemal’in cevabı aynen şöyle:
“Şartlarımızı koyarız. Kabullerine bağlı. Biz müracaat etmeyiz üye olmak için. Eğer davet gelirse düşünürüz”. Evet, Birleşmiş Milletler sadece Türkiye’yi davet edebilmek için yasasını değiştirir ve ilk davet edilen ülke olur Mustafa Kemal’in ülkesi
Peygamber efendimiz gibi akıllı zeki bir devlet adamıydı...İnsanlara hep doğru yolu gösterdi...bazı ilkeleriyle (Laiklik) ters düşsemde sonucta bu memelektin şu anki bağımsızlığımızı kendisinin önderliğine borcluyuz...Allah rahmet eylesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
Ulu Önderimiz Atatürk ve Silah arkadaşları ve binlerce Şehidimiz rahat uyusun... Allah rahmet eylesin hepsine...
HAYATLA DALAŞMA :)
Allah gani gani rahmet eylesin.
İşte bu tarz abartmalar ile Atatürk ü insalıktan çıkartıp onu çok yüksek biryerlere koyma çabası yüzünden bugün Atatürk tam olarak anlaşılamamakta ve bazı kişiler tarafından sevilmemektedir.
Yanlış anlama sana karşı yazılmış bir mesaj değil bu, ama bunun gibi birçok örnek var Atatürk hakkında yanlış bilinen ve gerçeklerden uzak.
BM kurulduğunda tarih 1945 idi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Doğrudur, ancak bahsedilen örgüt Birleşmiş Milletler değil, 1. Dünya savaşından sonra kurulan "milletler cemiyeti" yani, "Cemiyet i Akvam" dır. Türkiye, Cemiyet i Akvam'a davetle üye olmuştur, ancak bu konuda herhangi bir tüzük değişikliği de yapılmamıştır. Olayın bu kısmında abartı var sadece.
giriş sayfası gerçekten çok güzel olmuş..Mod.ların ellerine sağlık..videoyu izlerken tüylerim düken düken oldu..
ATAMİZİNDEYİZ..!!
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)