Allah bir daha böyle şeyler göstermesin bol şanş kendine iyi bak kardeşim ,inşallah eşinde en kısa zamanda düzelir ,en güzel günler sizin olsun
Allah bir daha böyle şeyler göstermesin bol şanş kendine iyi bak kardeşim ,inşallah eşinde en kısa zamanda düzelir ,en güzel günler sizin olsun
Delimavi!
az once doktorun aradi.
Hastane de filmler karismis.
Sen aslinda yuruyemiyormussun.
Derhal oldugun yerde kal ve en yakin ambulansa haber ver.
Resmi olarak yurume diye bir cumle de gordum ya su fani hayatimda, artik olsem de gam yemem.
Allah seni davul etsin emi.
Tekrar geçmis olsun.
Sozun var 200 metre engelli yapacaz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
coq aslında doktorun izni olmadığı günlerdede yürüyüp ameliyat sonrası durumu riske atıyordu...ondan biraz resmi olarak demesi bir nevi rahatlama şekli...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kaza haberini okuduğumda çok üzülmüştüm..Allah bi daha böyle acı göstermesin..
inşallah yengede en kısa zamanda eski haline kavuşur..
Yaşadığımız heran normal gibi gözüksede bi kazada insanın hayatı tahmin edilemiyicek kadar değişebiliyor...
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
tekrar çok geçmiş olsun, her şey daha güzel olacak inşallah, Allah'ın izniyle...
canım kardeşim murat bu habere çok sevindim. tülayda inşallah en kısa zamanda iyileşir.bundan sonraki 2. baharın kararlarını ortaklaşa alın ve şunu hiç bir zaman unutma insanın en yakın arkadaşı AİLESİDİR. şimdilik hoşçakalın.
bu çok güzel bir haber olduu iyileşmene sevindimm eşinin ve seninde hastanede olduğunuz günde ettiğimiz dualar kabul oluyor
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
İyileşmene dair her haber bizi çok mutlu ediyor Murat kardeşim.
İnşallah eşinde bir an önce sağlığına kavuşur ve ikiniz geleceğe daha umutlu bir şekilde bakarsınız.
Senden iyi haberler duymak bizleri mutlu ediyor Murat İnşallah eşinizde sağlığına kısa zamanda kavuşur.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)