Maşallah maşallah peşpeşe iyi haberlerini alıyoruz inş. aynı tempoda devam edersin
Maşallah maşallah peşpeşe iyi haberlerini alıyoruz inş. aynı tempoda devam edersin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Canim kardesim bi turlu gorusmek nsip olmadi insallah bundan sonra mumkun olurda gorusuruz.Allah ne sana ne bi baskasina kimselere boyle ve bundan kotu hicbir aci vermesin...
Mecbur ayrilmak zorundayim vucuttaki platinleri almayacak doktor..guneye inme fikrimide cok mantikli gordu cunku kisin muthis agri veriyor metehanim...Guneye inme gayemde bundan mutevellid...
Amin İnsallah...En buyuk beklentim su anda o zaten...
Cok sukur sagol...
Amin kimseye vermesin Allah boyle acilar...
Amin sizlerin destegi beni hayata bagladi...
Yanina gelemedim kusura bakma agri sizi derken bugune geldik sanada mahcup oldum ama unutmadim insallah gelicem gorusucez...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Yanina gelemedim kusura bakma agri sizi derken bugune geldik sanada mahcup oldum ama unutmadim insallah gelicem gorusucez...[/QUOTE]
Mahçubiyetmi oda ne sen hele bi iyi olda hepsi olur merak etme
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
çok güzel bi haber
bende şahsen tanımıyorum ama ailemden biri nasıl hasta iken iyileştiginde sevindiysem aynı sevinci su andada yaşıyorum allahım en kısa zamanda daha iyi olmayı nasip etsin acil şifalar diliyorum yengeye ve sana
Tekrar geçmiş olsun. Eşinize de acil şifalar, bir an önce güçlenmeye bakın
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kendini yeniden doğmuş gibi hissetmiş olmalısın,Allah a şükür,hani bebekken aklımız ermediğinden yürümenin mucize olduğunun farkında değildik,ama şimdi insan yürümenin değerini anlayabilir ve şükredebilir,çooooook çooook geçmiş olsun,bi daha olmasın inşallah
Tekrar tekrar geçmiş olsun.İyi haberlerinizi her zaman takip etmeye çalışıyoruz.İsterim ki hiç kimse motosiklet sonucu mutsuz olmasın...
adına çok sevindimm.. darısı yengemizin başına ALLAH tez zamanda aramıza eşinle dönmeyi nasip eder inşallah kalbimiz seninle kardeşim....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Tekrar tekrar gecmiş olsun umarım doğdun gün gibi eski ritmine geri dönersin...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
çok mutlu oldum inan... gel gel güneye gel sen....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Birdaha gecmis olsun dostum...
geçmiş olun allah hayhırlı ömürler nasip etsin
Bu arada kaza mı yapmıştınız ?
[COLOR="Red"]
[B]Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ! A M İ N[/B][/COLOR]
vielen dank remzi kardesim...İnsallah yaza seni guneyde karsilarim....
Guneyde biyerlerde...Mersin yuksek ihtimal gorunmekde sanayi bolgesi oradada var bildigim kadari ile
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------
Kaza ne kelime olumden donduk 2.hayatimizi yasicaz nasipse sagliga kavusunca aksamalida olsa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)