10 litre kotamı. O motor kontagı açtıgında 10 litreyi götürür beaaa
10 litre kotamı. O motor kontagı açtıgında 10 litreyi götürür beaaa
buanda lpg takalım dedi
sağolasın aykut nasip olursa geleceğim
Bozun abi morali 60 tl lik benzin aldım 300 km de daha sinyal falan yanmıyor...bakalım kaç yakacak bende merak ediyorum 5,5 lt/100km civarı olacak sanırım benim arabayla aynı yaksın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
şahin kardeşim Allah hayırlı etsin, güle güle kullan, aman ıslak yollara dikkat, malüm kış
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
İlk defa 4 silindir motoru olanlar genelde böyle der. ilk 2-3 ay bir depoyla 300-350 km gider 4. ay topigi patlatır. 1 depoyla 250km'den fazla gidemiyooooom". Nedeni basit söz konusu kişi ilk 2-3 ay acemiliginde verdigi tedirginlikle 5-6000 deviri geçmezken 4-5 ay sonra 8-9000 yer yer 10-11000 deviri görmeye başlar
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde bin fezesealtına
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
şahinim birincim,kandırabilirsen eğer sana yakınsa BBRR barış kankamıda kap gel
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Hissettiğin gibi yaşa...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
[COLOR="Red"]
[B]Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin ! A M İ N[/B][/COLOR]
Hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
hayırlı olsun şahincim... kazasız belasız bol km.ler dilerim... rüzgarın eksik olmasın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)