@sahinbirinci
bu sene universite son , mezuniyet şerefine ege&akdeniz'i gezmeyi istiyorum ama bakalım zaman göstercek ne olcağını ama muğlaya gelirsem bil ki yanındayım
@sahinbirinci
bu sene universite son , mezuniyet şerefine ege&akdeniz'i gezmeyi istiyorum ama bakalım zaman göstercek ne olcağını ama muğlaya gelirsem bil ki yanındayım
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ön maşada sorun var gibi ya
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Misafirlerimizin her zman başımız üzerinde yeri vardır Smirnouf...
Erhan maşayı sana Tuncer kuyruğu da sana versem bana gerisi yeter mi acep
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
hayırlı olsun .. kazasız belasız sürüşler
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Hayırlı olsun..
Allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin..!!!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
hayırlı olsun...kazasız belasız kullan...mavi mavi yakıyor vallahi...maaaşşşalllaaahhh...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
hayırlıu olsun sabreden derviş muradına ermiş durumu hafta başı bende aynı durumda olacağım nede olsa hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasib etsin
kahraman maraş tan
Hayırlı olsun mavi boncuğun, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun sahin.Umarım kazasız belasız kullanırsın.Bu arada Forrap ve Vasco'nun maşa kuyruk uyarılarını yerinde buluyorum. O maşayı ve kuyrugu arazide mangal eşliginde veya cafe gibi bir yerde arkdaşlarla düzelttirmen gerekiyor.
Çok teşekkürler arkadaşlar
Yok kardeşim yağ yakması gidon açısından kaynaklanıyor.öğrenemedin yıllardır şu motor işini
Hocam biliyorsun bende eski regal kullanıcısıyım.Emektardan sonra 1 yıl bekledim siteye girmedim darısı başına
Sağol ELINT....Mangalda etleri gidona geçirir pişiririz her bi tarafı doğrulur onun cafe yada bar olursa içecekleri benzin deposundan içeriz bi şekilde yolunu bulacğız artık
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
tekrar hoşgeldin az daha yok yazıp firarını verecektik,neyse makinan hayırlı olsun güle güle kazasız keyifle kullanmak nasip etsin
motorun hayırlı uğurlu olsun
allah kaza bela vermesin iki tekerin hep düz bassın yola
gittiğin tüm yollar çık olsun.
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
ya senın peder simdi sana ayda 10 litre benzin kotasıda koyar :D:D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sahinim hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın...
izmire bekleriz yeni makinanla artık
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)