İyi ki doğdun Smir... Az önce senden bir şişeyle birlikteydik oysa, hiç de haber vermedi bak
Anlayan yok konusunda o kadar erken konuşmamak lazımmış
İyi ki doğdun Smir... Az önce senden bir şişeyle birlikteydik oysa, hiç de haber vermedi bak
Anlayan yok konusunda o kadar erken konuşmamak lazımmış
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bebişşim benim, heppi börtdeyyy..
Allah seni bana bağışlasın başka bişi demiyorum
GKN MOTORS
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Doğum günün kutlu olsun... Nice sağlıklı mutlu ve başarılı yılllara....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
nice mutlu yıllara....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
dogum gunun kutlu olsun tanımasakda aynı dili konuşuyoruz nice mutlu yıllara
ekledim kanka ayıpsın şu an çevrimdışıyım bi el etsene...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Nice yıllara smirnouf
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
şarabı içtim ,şişesini geri gönderiyom
Teşekkürler , cümnemize
Slav hatunlar senin için bu kim diyolar , atla gel yanıma yakından tanıtayım seni
teşekkürler
Cok sağol MUhtemelen bu yaz istanbulda tanışırız
eywalla sahin yeni motorunu beğendim , o motosiklete yakışan en tatlı rengi bulmuşsun
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
sağolasın smirnouf
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
nice mutlu yıllar smirnouf,iyiki doğmuşsun bak bu kadar sevenin var
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
alo hacılar küfürmü ediyonuz napıyonuz...bak çok pis Kürtçe biliyorum...karışmam sonra...Diyarbakır Silvanda öğrendim...
navite çiye smırno..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)