Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Nice senelere
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
sevgili makedon prensi smirnoviç
haşmetlü osmanlı padişahı IV. taygırıttin olaraktan doğum gününü kutlar, başarılar dilerim
bu da doğumgünü pastan; bolulu hasan usta ile alfred nobel adında bir ecnebiye hazırlattım
dilek tuttuktan sonra mumları üfleme
bırak sen, o kendi kendine söner
Smir nice nice keyifli yıllara
Aman derim bu yaşların kıymetini bil benim yaşlarda saçları uzatsan daönler o kadar sık olmuyor
Smirnouf toprağım,
nice yıllara,nice yollara,nice... orasını sen bilirsin
nice yıllara..................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
doğum günün kutlu olsunnn
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
çok teşekkürler
sağolun
hihihi beni bu kadar sevdiğini bilseydim aynı pastadan sana yollardım Çok teşekkürler taygır
çok teşekkürler murat abi , bizim sülalede ortadan yandan veya önden saç açılması hiç yok , allah bozmasın benimkilerde ileri yaşlarda dökülecek gibi gözükmüyor
savaş abim , tebriğin için çok teşekkürler noktalara motor yazcaktın galiba , ama 2 ayaklımı 2 tekerleklimi orasını tam kestiremedim Hangisi abi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------
eywallah dostum , cümnemize
teşekkürler abi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Dogum gunun kutlu olsun kardesim.
Nice yillara.
Serefine bir tane gotureyim bu aksam.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Sinan nice senelere
Drift Religion
abi beni düşündüğün için sağol , bu jestinin altında kalmamam lazım , bak sana hediyem aşağıda abi
benimle uğraşanlar genelde bu haptan kullanıyolar nedense
teşekkürler toprağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------
çok sağol yasin , inşallah hep birlikte motor'lar üzerinde nice yaşları geçicez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)