Allah rahmet eylesin
Bazı hatalar ancak bir kez yapılabilir....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
allah rahmet eylesin kazadan beladan cümlemizi uzak tutsun.
Burası yeri değil ama.....
Nasıl Yani?????
Pek anlayamadım seni
Ben amatör lisanslı bir bisikletçiyim..ne olacak şimdi??
Senin motosiklet yaşantın ve üzerinde yaptığın toplam km'nin daha fazlasını ben bisiklet üzerinde yapmışımdır....
Çoluk çocuktan söz ediyorsan başka ama laf edeceğine hata yapanı durdur ve doğrusunu öğret ki evlatlara yazık olmasın.....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
allah rahmet eylesin çok üzücü.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesın de her ne olursa olsun motor tehlıkelı bı arac.16 yasındakı cocugun ne ısı var.bırde gazete dagıtıcısı dıyorsunuz.buna kım iş vermniş ? bole kurum ve kurulusların daha ehlıyetını almamıs kısılerın altına motor verıp pıyasaya salmasına uyuz oluyorum.al işte sonucu ortada....
Allah yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar ihsan eylesin gercekten cok üzücü allah hepinizi kazalardan belalardan korusun hergün dua ediyorum ...
nolurdu ehliyet alana kadar boş alanlarda gezseydi kendini iyice geliştirseydi ehliyetini alınca trafiğe çıksaydı çokmu zor yaa neyse olan olmuş bu saatten sonra istediğimiz kadar yırtalım kendimizi herkez elbet burnun dikine gidiyo başına kaza gelince keşke diyo allah rahmet eylesin.
ALLAH cc rahmet eylesin .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
çok ama çok üzücü bir olay ALLAH rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum...
HAYATLA DALAŞMA :)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)