allah 2nizede kaza bela göstermesin tekrardan
umarım koruma ekipmanlarında tamdır :cat.
o zaman dadundan yinmez işte bunu kullanmanın keyfi
allah 2nizede kaza bela göstermesin tekrardan
umarım koruma ekipmanlarında tamdır :cat.
o zaman dadundan yinmez işte bunu kullanmanın keyfi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
güzel motor hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
of of offf makina bomba valla mat siyah galiba
allah kaza bela göstermesin kardeş..
Maaşallah.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun yakışıklı makine
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hayırlı olsun fenaa birşey bu=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
tam benim tarzım
neredeyse aynı tarihlere gelmiş motor almamız.ee artık bi turlayalım man4all hava bugün güzel ama yarın sağanak yağış gösteriyor.gelecek hafta bişiler yapalım.hayırlı olsun italayan güzelin...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
kazasız sürüşler dileğimle hayırlı olsun.
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
saol metehan abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------
saol dostum gelecek haftasonu yapalım hava güzel olursa haberleşiriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------
teşekkür ettim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------
saol abi teşekkür ettim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------
güzel seçim :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------
haksızda değilsin hani kim basmaz ki :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)