büyük geçmiş olsun kardeşim...
büyük geçmiş olsun kardeşim...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaslar bugun bu olay basıma geldı malesef sol bas parmagım koptu ve doktor tutmaz dedı bıcakla kesılse oluyor ama bu durmda sınırlerde cekerek ıcerden cıktıgı ve sundugu ıcın kurrtarma sansı yok ve dıkkatlı olun can kıymetlı herkezze kazasız gunler
sagolun arkadaslar kapattılar bas parmak bukum yernden koptu . sündürerek kopma olmasa dıkılme sansı vardı. mt de forumda okudum aynı olayda bır arkadası parmagı dıkılmıs ama 12 saat sonra kan dolasımı durmuş. tekrar almıslar . ALLAH IM TUM MUSLUMAN ALEMINI KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN .önce tedbir sonra tevekkül..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
sizede gecmış olsun kapattılar malesef gunluk hayatta ınsan eksıklıgıne alısması zor her zaman engellı ınsanlara uzulurdum empatı yapardım ALLAHIM beterınden bızleri koru YARABBİ.
Çok geçmiş olsun kardeş. 1. vites rolantide mi yapıyorsunuz temizlik veya yağlama işlemini?
sagolun evet kardesım bu yuzden oldu ve herkez bu konulara dıkkat etsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
sagol kardesım amin cumlemızın basından kazalar belalar def olsun ınsallah
Ben bi kere arka dişliye temizlik fırçasını kaptırdım ondan beri motoru kapatarak yapıyorum temizlik işlemini, fırçayı da uzaktan tutuyodum yine de çok korkutucu. Olan olmuş çok üzülüyorum böyle haberleri duydukça, lütfen çalışan makinelerden uzuvlarınızı uzak tutunuz.
hanı olurya bazen neyın nasıl oldugunu hersey bıtınceanlarız su an o durumdayım Allah beterınden saklasın
Tekrardan çok geçmiş olsun kardeş ben de arada yapıyordum onu ama artık tamamen vazgeçiyorum. Rabbim daha büyük kazalardan muhafaza eylesin.
off çok geçmiş olsun ilk sayfadaki yazıyı okudum çok kötü bişey çok dikkat etmek gerekiyor bende fırçayı kaptırmıştım da tahta sapı paramparça etmişti ondan beri hiç çalıştırmam
Aynı durum benim de başıma geldi bende bu arkadaşınki gibi elime doladım bezi lakin ben yine şanlıydım ki elimde insaat eldivenlerinden vardı bianda bi baktım bas parmak gidiyor carka hemen cektim elimi lakin ben yine ucuz atlattım sadece bas parmagın ucundakı et parcası koptu hemen kopan parcayı ustune bastırdım o sekılde tuttum ama allahdan tuttu et parcası 1 ay sonrada eski haline döndü cok az bi iz kaldı
şimdi ise diş fırcasıyla temizlik ve yaglama yapıyorum cok eglenceli
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Geçmiş olsun... Ben de zincir temizleme işlemini bez ile yaparken kaptırıyordum son anda kurtardım. Dikkat edelim arkadaşlar.
Ah be kardeşim yapmayın motor çalışırken temizlenmesin şu zincir lütfen bu konuyu okuyan başkaları bunları yaşamasın değermi hiç
Geçmiş olsun.Böyle şeylere ne gerek var,zinciri ayna gibi parlatsanız ne olacak iki tur atınca yine aynı.Kapatın motoru alın elinize diş fırçası ve sert ayakkabı fırçası,elinizle tekeri çevirerek temizleyin yağlayın gitsin,uğraşmayın bu kadar.
arkadaslar su an ucuncu gunumdeyım gercekten cok zor bır durum ınanın basa gelecek cekılıyor sanslıyımkı komple elımı kaptırmadım alısmaya calısıyorum bu sekılde devam edecegım sanırm artık motorsıklet kullanmam aılem tarafından kabul edılemz durum oldu aılem sarsıldı benımle bırlıkte motorsıklet kullanırken dıkkatlı olmusumdur ama motordan vazgecmek ıcın buyuk kaza olmasına gerek kalmadı vardır bu ıstede kerAmet dedım
Gerçekten beklenilmeyecek bir kaza, size de geçmiş olsun.
Her işte bir hayır vardır gözüyle bakın olaya, daha kötü şeylerde olabilirdi, olana çare yok ne yazık ki.
Yaw arkadaş :( sağ elimde yüzük ve orta parmağımın yarısı yok, ve bu yazıları okurken beynime kan fışkırdığını hissettim. empati kurmama gerek yok çok iyi anlıyorum ama ama ama bu güzel kardeşimiz hangi İlde oturuyordu acaba :( İzmir'deki el ve Mikro Cerrahi hastanesine bir başvursunlar göstersinler :( onlar neredeyse yoktan var ediyorlar parmak konusunda ki herşeyi
çok geçmiş olsun allah yardımcısı olsun.. parmağın acısı değil de o psikolojiye alışmak çok zor
Arkadaşa büyük geçmiş bizlere de ders olsun.. Ama şunuda hatırlatalım Allah göstermesin oldu ki sizin yada bir yakınınızın başına geldiğinde yapılması gereken şey kopan uzuvun bir beze yada poşete o an ne bulunabiliyorsa ona sarılıp buz dolu bir kaba koyularak bu şekilde hastaneye götürülmesi uzuvun tekrar tutmasına çok büyük ölçüde fayda sağlamaktadır. Kuzenim 4 parmağını birden çelik hızar dediğimiz demir doğrama makinasına kaptırmış olmasına rağmen bu yöntem sayesinde şuan parmaklarını hareket kabiliyeti %80lere de düşmüş olsa kullanabilmektedir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)