allah rahmet eylesin kask şart abicim
allah rahmet eylesin
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Ölen kardeşimize Allah rahmet eylesin ... yaralı kardeşimize Allah acil şifalar ihsan eylesin ... tüm yakınlarına metanet diliyorum ... çok yazık olmuş
üzülüyorum bu haberlere olanları biliyoruz olacakları görebiliyoruz ne olur korumasız çıkmayın artık. bunun havalı bir yanı yok arkadaşımıza tanrıdan rahmet diliyorum ve burda hala korumasz şekilde motorsiklet kullanan bana birşey olmazcılar varsa ders almalarını istiyorum :(:(
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
Gece tam da o saatlerde oradaydım,yalnız ağaçlı yoldan köprü üzerinden dönüş yaptım.Bu kaza sanırım Turkuaz yolu üzerinde olmuş,fotoğraflardan öyle anlaşılıyor,o yüzden görmedim kazayı.Bilenler bilir o yolda maalesef fazla gaza gelip hızlı sürenler,hava için kask takmayanlar çok oluyor.
Allah rahmet eylesin..
Yakınlarına dayanma gücü versin.
Allah rahmet eylesin,inşallah yaralı arkadaşın durumu iyidir...
Her asker yeşil bereli olamaz
Allah Rahmet eylesin.....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
allah ölen kişiye rahmet yakınlarına dayanma gücü versin.
Allah rahmet eylesin yaralı kardeşimize de şifalar versin kimki acaba? formumuz üyesimiki?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Malesef Turkuaz yolunda gösteriş için süratli gidenler , Kask takmayan motosikletliler olabiliyor. Bu arkadaşımızda keşke kask'ını taksaydı da aramızda olabilseydi
[I]::angry2:: Kuşansam da tekrar Demir kanatlarımı , kaçabilsem her türlüsünden dertlerimin , birlikte çığlık atsak gene yollar bitinceye kadar ... ::angry2::[/I]
Allah rahmet etsin. Bu olaylarda inanıyorum ki tüm motosikletçi arkadaşlar bu acıları yüreklerinde hissediyorlar. Hepimizin başı sağolsun..
başımız sağolsun ve zaten de sağ...
kask takın, başınız sağolsun ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Evet fotoğraftan da anladığım kadarıyla Turkuaz yolu, çok üzücü. Eğer Kask yoksa çok daha üzücü. Arkadaşa Allah rahmet eylesin. Yaralı arkadaş umarım iyidir. Aslında bu tür kazalar o kadar fazla ki haberlerde sadece her 10 kazadan birini duyuyoruz.
LÜTFEN KASKLARINIZI TAKINIZ. MOTOR İÇİN AZ PARA AYIRMIŞ OLSANIZ BİLE, KASKINIZ KALİTELİ OLSUN, ÇÜNKÜ O SİZİN KAPORTANIZ.
Allah rahmet eylesin.. Kask kullanmamak kazalarda ölümü arttırıyor..
o yol cok berbat virajlar birden geliyor ve karşı şerit ile resmen burun buruna bile gelebiliyorsunuz.
Allah rahmet eylesin
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ALLAH RAHMET EYLESİN ailesine yakınlarına sabır versin elimizden başka bişey gelmiyor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
allah rahmet eylesin..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Allah rahmet eylesin...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Allah Rahmet eylesin....Hep aynı nedenler? Hız ve kask yok...daha bilinçli olamamız gerekiyor artık.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)