hayırlı olsun ramzeyler canavar gibi diyorlar ama canavarla çarpışmaya kasksız gitme derim
hayırlı olsun ramzeyler canavar gibi diyorlar ama canavarla çarpışmaya kasksız gitme derim
hayırlı olsun cansu hanım
bi tur verirsin artık
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
seni kın kınkınıyorum sanayide de olsa kask takmalısın hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
motorun çok güzelmiş kavuşmana ayrıca sevindim kazasız belasız bin
jandarma elinde tutmuşta keyfinden değildir tabiki vardır bir nedeni merak ettim doğrusu
4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:
helal olsun be arkadaşım ne mutlu sen ve senin gibilere...senin gibi arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyuyorum.benimde zongshen 200 cross um var.nice kazasız belasız km lere hayırlı olsun
Sana çook YakışMIŞ motorsikletin tekrar motoruna kavuşman Güzel Güle Güle kullan inşallah uzun yıllAR YÜZÜNDEKİ O gülücükler eksilmeden binersin motoruna...
hayırlısı olsun cansucuğum allah kaza ve usta yüzü göstermesin diyecem ama ustanın yüzünü hergün görüyon sanırım
Lüleburgaza motorsuz gelince gezmeme izin verirsin herhalde , söz veriyom önteker arkateker kaldırmaycam
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
CAN maldan daha önemlidir abla..sen kaskını korumalarını takmayı ihmal etme...
Hayırlı olsun Cansu.İlerde nasip olursa Yanına geliceğiz ekip olarak inş.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
çok teşekkürler arkadaşlar
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
malkaradaki sarı motor değil mi o yaaa,demek senin ha,ama sen kullanmıyodun cansu,başkası kullanıyodu senin sarıkızı,bu arada bıcırı ne zaman alcan cadıı
gözün aydın güle güle kullan abinden uzak tut candarma kabmasın gene
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğimle.
Hayırlı olsun Kazasız belasız.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)