Aşırı hız yaptığı otomobiliyle, benzin istasyonundan yola çıkan moktosiklete çaptı...
Reklamlar
-
Kaldırımda yürüyen üniversiteliyi ezdi
ORTAKÖY'de, Rum asıllı Türk vatandaşı Panayotis Papayuvan, aşırı hız yaptığı otomobiliyle, benzin istasyonundan yola çıkan moktosiklete çaptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra kaldırıma çıkarak, üniversite öğrencisi Nadir Alioğlu'nu (42) altına aldı. Kazada, Alioğlu olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Muallim Naci Caddesi Kuruçeşme Arena önü Sarıyer yönünde meydana geldi. İddialara göre, 34 FY 7596 plakalı Toyota otomobiliyle aşırı hız yapan Panayotis Papayuvan, 6X1V1 plakalı motosikletiyle benzin istasyonundan çıkan İtalyan Pado Sevetti’ye çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra otobüs durağına çarparak, kaldırıma çıktı. Savrulan otomobil, bu sırada kaldırımda yürüyen Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Nadir Alioğlu'na çarptı. Otomobilin altında ezilen Alioğlu olay yerinde yaşamını yitirdi.
Yaralanan Pado Sevetti ve Panayotis Papayuvan ambulansla Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi ayakta yapılan Panayotis Papayuvan gözaltına alınarak, Arnavutköy Polis Merkeszi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Pado Sevetti'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Çarpan otomobilin önünde gitarı bulunan Nadir Alioğlu'nun cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...9&b=Kaldirimda yuruyen universiteliyi ezdi
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arena'nın önündeki o düzlük pek tehlikeli :\
-
-
Allah rahmet eylesin... Kazaya karışan bir otomobil, bir motosiklet ve 1 yaya... Benim burdan çıkardığım olay demekki yaya dolaşmak motordan daha tehlikeliymiş..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
Şerefsiz insan. İtliğinin karşılığında bak neler sergiledi. Yazık değil mi ölen ve yaralananlara...
Gözünü sevdiğimin arap ülkeleri. Ve kara denuz..
Öldürdün mu ? O zaman sende ölecesun dahaaa...! Uşağum paşka seceneğun kalmayii.. O zaman kimseyi öldürme adam gibi yaşa. Tek kurtuluş bu..
-
yağışlarla beraber kaç gundur araç kazaları duyuyoruz ne acı verıci bir durum araç suruculerı nın yolda ki davranışlarınıda göruyoruz hiç kimse şartların dışında kaza yapan motosıklet suruculerıne mana bulmasın gazete yazarlarına başlık atanlara seslenıyorum
MOTOSIKLET ÖLÜM getırdı dıye başlık yazanlara seslenıyorum ALLAH rahmet eylesın olan yaya ya oldu
-
askon adlı üyeden alıntı
yağışlarla beraber kaç gundur araç kazaları duyuyoruz ne acı verıci bir durum araç suruculerı nın yolda ki davranışlarınıda göruyoruz hiç kimse şartların dışında kaza yapan motosıklet suruculerıne mana bulmasın gazete yazarlarına başlık atanlara seslenıyorum
MOTOSIKLET ÖLÜM getırdı dıye başlık yazanlara seslenıyorum ALLAH rahmet eylesın olan yaya ya oldu
Ağzına sağlık abicim ama bir gazete bunu yazarsa :
motora çarpmamak için yayayı ezdi, yazarlar...
yine kabak motorcuya patlar..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
olan ile ölenin çaresi yoktur ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin o gerizekalıyıda ıslah etsin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
yazık günah kaldırımda bile yürürken heran insanın üstüne araba çıkabiliyo bu ülkede çok kötü bir haber ya motorlular gene ucuz yırtmış Allah rahmet eylesin o soysuz da inşallah nasibi şekilde cezalandırılır
-
Ölene Allah'tan rahmet dilerken yaralılara da geçmiş olsun.
Aşırı hız merakı yine kazaya yol açmış..
-
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
en büyük suç motor sürücüsünde, araç ne kadar hızlı olursa olsun iyice bakıp ona göre yola çıkmalıydı
-
42 yaşında üni mi okuyormuş
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Allah rahmet eylesin..
Bazen bir şefkat tokadı lazım oluyor insanların kendini bilmesi için.. İyi ki vakti zamanında öğrenmişim kendi çapımda bişiler.
Bi zamanlar İstanbul a gidip gelirken kimse tarafından sollanmadığımı hatırlıyorum. Yada sert duruş kalkışlarla yanımdakinin midesini ağzına getirdiğimi.. şimdi alakası yok.
ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendin bilemezsen bu nice okumaktır.. umarım toplum olarak çabuk gelişmenin bir yolunu buluruz.
-
Dün bende doblo, kangoo ne haltsa apaçinin biri yüzünden kaza yapıyordum. Sanayi mahallesinden sonraki maslağa giden düzlükte sol şeritte giderken hızım 100-110 ters bir şekilde bu hıyar beni solladı bende sellektör yaptım uyarmak için, herif 4'lüleri yaktı yavaşladı sol şeritin ortasında o hızlı ilerleyen şeritte durdu! gelde çarp diye
Bende durdum biliyorum ki geçmeye kalksam beni sıkıştıracaktı it arkadan gelen arabaları hesap edin. Sonra bir minibüsün kıçında devam etti sarıyer yönüne doğru böyle 500yüz babanın çocuklarına dikkat etmek lazım piyasada çok
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
Çok üzücü birdurum Ya
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Dün bende doblo, kangoo ne haltsa apaçinin biri yüzünden kaza yapıyordum. Sanayi mahallesinden sonraki maslağa giden düzlükte sol şeritte giderken hızım 100-110 ters bir şekilde bu hıyar beni solladı bende sellektör yaptım uyarmak için, herif 4'lüleri yaktı yavaşladı sol şeritin ortasında o hızlı ilerleyen şeritte durdu! gelde çarp diye
Bende durdum biliyorum ki geçmeye kalksam beni sıkıştıracaktı it arkadan gelen arabaları hesap edin. Sonra bir minibüsün kıçında devam etti sarıyer yönüne doğru böyle 500yüz babanın çocuklarına dikkat etmek lazım piyasada çok
Onlara genel de şerrefsiz , kansız , ahlaksız , cibildiyetsiz diyoruz. Öyle durum da kaldığın da beddua et İnşallah tutar da layıklarını bulurlar.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
-
bazen sadece beddua yeterli olmuyor
-
Doru adlı üyeden alıntı
Onlara genel de şerrefsiz , kansız , ahlaksız , cibildiyetsiz diyoruz. Öyle durum da kaldığın da beddua et İnşallah tutar da layıklarını bulurlar.
Böyle durumda genelde "zürriyetini" diye devam ettiriyorum. Hepsini kapsıyor sonuçta
Bazen de beddua ediyorum. Ama yakında böyle birtanesini hacamat edeceğim sanırım, kendimden korkuyorum.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler