iki isteğimin ikiside kabul oldu...hemde peş peşe
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar geçen pazar salıklı bir motor aldım başlığınıda açmıştım honda cbf 150.birincisi buydu ikincisi babamıda sonunda evlendirdim bugün nikah işlerini hallettim .kendim kuyumcuyu tezgahtarıyım yıllardan beri bu işi yapardım aynı zamandada kendi dükkanımızda vardı yani çekirdekten yetiştik.yanlız hiç aklıma gelmezdi babamı evlendirip yüzüklerinide ben satıp parmaklarına takacağım
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
-
Hayırlı olsun hayatta herşey olabilir.
-
ne diyelim hayırlı olsun
-
babanız ikinci baharını yaşıyor artık ..hayırlı olsun
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Hayırlı olsun x 2
-
dragstar. adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar geçen pazar salıklı bir motor aldım başlığınıda açmıştım honda cbf 150.birincisi buydu ikincisi babamıda sonunda evlendirdim bugün nikah işlerini hallettim .kendim kuyumcuyu tezgahtarıyım yıllardan beri bu işi yapardım aynı zamandada kendi dükkanımızda vardı yani çekirdekten yetiştik.yanlız hiç aklıma gelmezdi babamı evlendirip yüzüklerinide ben satıp parmaklarına takacağım
Babana yüzüğü paraylamı sattın??
Motorun hayırlı olsun
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
-
newceri adlı üyeden alıntı
Babana yüzüğü paraylamı sattın??
Motorun hayırlı olsun
hocam ben şimdi elin yanında çalışıyorum gelişine verdim enfazla yapabileceğim buydu
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
-
ntticaret adlı üyeden alıntı
Darısı başımıza.
amin diyelim abi bana urarsan yüzük işini hallederim maliyet çekeriz sanada
-
-
-
dragstar. adlı üyeden alıntı
hocam ben şimdi elin yanında çalışıyorum gelişine verdim enfazla yapabileceğim buydu
Hayırlı ugurlu olsun. Kardeş benim için de bi istekde bulunurmusun "Aklımdaki motoru hayırlısı ile en kısa zamansa almamı istermisin."
Birde dikkat et Baban CBF150 nin anahtarını alıp balayına felan gitmeye kalkmasın. Bak sonra motorun tadına doyamadan ayrı kalırsın...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Hayırlı olsun çifte düğün olayı yani
-
Gereksiz bir laf vardır allahtan başka bişey istesen olucamış
Ne diyelim 2 kere hayırlı olsun
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Hayırlı ugurlu olsun. Kardeş benim için de bi istekde bulunurmusun "Aklımdaki motoru hayırlısı ile en kısa zamansa almamı istermisin."
Birde dikkat et Baban CBF150 nin anahtarını alıp balayına felan gitmeye kalkmasın. Bak sonra motorun tadına doyamadan ayrı kalırsın...
zaten kendin için istediğinide müslüman kardeşlerin içinde istemezsen o dua pek hayırlı olmuyo.senin içinde isteriz nedemek. allah çok cömerttir,hepimiz biliyoruz.
balayı olayına gelince onun canı saolsun bitanede ona alırız zaten evvelinde bmw si vardı oniki buçukluk eski motorculardandır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 PM ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
ben zaten çorabıda giydim kazağıda montuda.evliyim birtanede oğlum var 1 yaşında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------
she adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun çifte düğün olayı yani
öylede denebilir.ya adamın ihtiyacı vardı yanıma alıyorum yok gelmem.birtane ev tuttum kendisine eşyalarını felen aldım gücüm yettiğince emekli kendisi çalışıyoda sana ihtiyacım yok diyo.aklım zaten onda kalıyodu doru dürüst yemek bile yiyemiyodum boğazıma kalıyodu resmen böylesi hayırlı oldu.kendi annemin daha haberi yok kendisi lazdır (pisko)şimdi kendisine söylesem babama sıkar valla
-
Senin için hangisi zor oldu Motosiklet almakmı babayı evlendirmekmi.
Bu arada motosikletin hayırlı olsun.Babanda inşallah mutlu olur.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler