Baja, şu suzuki GSR 600 için açılmış topiğe bakmıyorsun herhalde; sorular hala havada...
Baja, şu suzuki GSR 600 için açılmış topiğe bakmıyorsun herhalde; sorular hala havada...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Kazasız sürüşler dilerim.
Birşey soracağım Pazartesi inşallah bende alacağım, motoroun egzos sesi seni tatmin ettimi
p.ertesi bende almayi dusunuyorum..tabii fiyati da ne kadar olmus ogrenmek lazim..egzoz sesleri standart oldu gibi artik..biraz aprilia ses var er6 da...2 silindir oldugu icin ona gore ses..ben cok sevdim
[B]2 wheels > 4 wheels..Sometimes less is more ![/B]
Arkadaşlar, bende er-6f aldım 163 km'de benzin ışığı yanmaya başladı. Yedekle de 30 km yapsa 200km/40 Ytl gibi bir tüketim ortaya çıkıyor. Sizin motorda durum nasıl? Rödaj sonrası ne kadara düşer fikriniz var mı?
allah kazasız belasız kulnmak nasip etsin
YAŞAMIM ONURUMDUR
Hayırlı osun arkadaşım ama neredesin yahu hadi bu kadar meraklandırma yeter...
güle güle kullan hayırlı olsun
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
hayırlısı olsun kawasakiciler kısmını oku
Motorcu alçakgönüllü,övgüde cömert, eleştride cimri trafikte hoşgörülüdür
Barış abi hayırlı olsun , ben de kawasaki'nin bu gibi enduro tarz motorlarına taktım kafayı.. bakalım yaşım ehliyet almak için daha küçük.. güzel motor iyi seçim yapmışsın ama abs olayına keşke hassas davransaydın, inşAllah bi sorun çıkmaz.. hayırlı seyirler, iyi ramazanlar..
Hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı uğurlu olsun geçen benim motoru yıkarken bir arkadaş geldi er 6n ile çok yakıyor satıcam dedi 16 almış 11 veriyorum dedi 250ykr yakıyormuş km de
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Ezbere yanıtlar yazmayın. Adam motoru alalı 10 ay olmuş belki de satmıştır bile, 6 aydır siteye dahi girmiyor.
BU KONU GEÇERLİLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR. ALALI 10 AY OLDU BELKİ BARIŞ MOTORU BİLE SATTI SİZ HALA 'HAYIRLI OLSUN' DİYORSUNUZ. LÜTFEN KONULARA EZBERE CEVAP YAZMAYINIZ.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hayırlı uğurlu olsun kardeşim. kazasız belasız sürüşlerr dilerim.. sarı güzel amaaaa siyah olsaymış keşke ( egomu tatmin edeyim )
güwen abi yazıyı okumadınmı bea eşşek kadar
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
hayırlı uğurlu olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
aldında ne yorum var ne bilgi ne bi gelişme güzelim forum hayırlı olsunlarla uzamış gitmiş eee bende bozmayayım sistemi bari hayırlı olsun kardeş güle güle kullan bari
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)