Gule gule kullan sar firtina olmussun Cok guzel, darisi basimiza...
Gule gule kullan sar firtina olmussun Cok guzel, darisi basimiza...
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
vaaay barış kardeş benimkini almışın oldumu şimdi yaaaaaaaaa
Bence çok güzel bir motorsikllet rakiplerine göre daha hafif. Fiyat olarakda iyi. Üstelik sesini çok beğendim. v 2 olduğu için hoş tok bir sesi var. abs lisini alsaymışsın keşke bi 500 daha verip umarım sonradan pişman olmasın abs li almadığına. Tek dez avantaji gerçek bir türkiye distiribütoru olmaması.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Motosikletin çok hoş duruyor, daha fazla resim yollarsan iyi olur.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
Hayirli olsun dostum; hatasiz kazasiz kefihli sürüşler dilerim
Motor kredisi olarak bi kac banka baya iyi faiz olanakları ile veriyor...
örnek :
kocbank 1.25 faiz oranı ve max 48 ay vade ile veriyor.. ayrıca motosiklet ve aksesuarları, giyimkuşam içinde aynı koşullarda kredi veriyor...
vakıfbank ın harley için kampanyası var, ayrıca motosikletler icinde uygun odeme kosullu krediler var sanırım.. incelenmesi gerekli
benim bildiklerim ve surekli incelediklerim bunlar dostlar...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
daha çok resim istiyoruz
Barış, formlardan takip ettiğim kadarıyla senin önceki motorun en500 idi. Bu motor aynı zamanda er-5'de de kullanılıyor sanırım ve karbüratörlü. er-6 ise enjeksiyonlu. 2 sorum var sana;
1- Yakıt tüketimi açısından en500 ile er-6'yı karşılaştırabilir misin ?
2- en500 ne kadar kullandın, servis konusunda sıkıntıların oldu mu ?
teşekkürler, keyifli sürüşler....
hayırlı olsun darısı bizlerin başına
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Çok hesaplı almışsın bence bu arada sana şarkı yazdım.Sarı sarı kimin yari en güzeli senin yarin .Hayırlı,kazasız,belasız,keyifli,sürüşler dilerim.er6baris adlı üyeden alıntı
kolya gelsin ,hayırlı olsun barış.
ben murat.
yukarda kaynas as-dlı kullanıcının sorularına cevap verebilecek kadar kullanabildin mi motorunu.mümkünse yakıt konusunda bilgi verebilirmisin. bide yetkiliservis ve yedek parça konularında seni nasıl ikna ettiler nasıl bir güvence verdiler.. sağol
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
barış kasko olayını ne kadar ücrete hallettin.
Bu arada barış forumlarda hiç yok motordan inemiyor galiba.E bende yeni alsam aynısını yapardım walla
LA REPUBLİCA DE FENERBAHÇE
Hayirli Olsun Allah Kazasiz Belasiz Sürüşler Nasip Etsin Doğru Secim Güzel Makina !!
hayırlı olsun kardeş bence buna horoz az gelir bi koç kesmek lazım dimi yani allah kazasız belasız kullanmak nasip eğlasin darısı başımızaer6baris adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler sana
er6baris adlı üyeden alıntı
Barış herkes soru soruyor sen "eywallah" diyorsun hani motor hakkında yorumların incelemelerin, merakla bekliyoruz (İyi sürüşler)
Walla Barış, Aydın havası olmuş bee
kardeş hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin
gönlünden esen rüzgar nereye sürüklerse git...
hadi hayırlı tıraşlar....
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)