hayırlı olsun !...
hayırlı olsun !...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hayırlısı , kazasız belasız sürüşler dileği ile.
sarı dergide çok şık duruyordu , üzerinden bakıncada öyledir tahminim.
gülegüle kullan
güle güle kullan.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Hayırlı olsun kazasız beleasız kullanasın.Üstünde daima mutlu ve bahtiyar olasın.................Motoru sevmeyen ve bizlerden gıcık olan Hıyarlar nane katılmamış bol tuzlu cacık olasınız inşallah.
hayırlı uğurlu olsun.kazasız,belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle.darısı motoru olmayan bizlerin başına.
Hayırlı olsun. güle güle kullan. kawasaki naked modelleri çok güzel tasarlıyor. Er-6 bunun en güzel örneği
GSR 600
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim iyi bir seçim
kardeş,güle güle kullan sende muradına erdin sonunda,kazasız keyifli sürüşler dilerim,
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
allah bana böyle güzel motor nasip etsin daha büyük bişey kurban ederim. hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. her motorseverin gönlündekine kavuşması nı diliyorum.er6baris adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ,
geçenlerde ugramıştım villa levent e bir arkadaşa motor konusunda zehirlemek ,Vasfi ye danışıp tanıstırmak için o sırada bir kamyonet yanaştı içinden Sarı ER6 ı indirdiler daha kasasında , demek senin kısmetinmiş.
Kazasız belasız keyfince kullanman dileklerimle.
Tüm Yorumlara Teşekkürler Ediyorum Kawasaki Için Tüm Söylenenleri Okumuştum. Açikcasi Ilk Başlarda çekimserlik Vardi Ama Bu Okunanlar La Yaşadiklarimin Hiç Bir Alakasi Olmadiğini Yetkililerin Bana Yaklaşimindan,göstermiş Olduklari Ilgiden Yersiz Bir Tutum Olduğuna Karar Vermiş Oldum.. Hatta Motoru Bana 3 Saatlik ücretsiz Eğitim Ile Beraber Vermeyi Talep Ettiler Bende Bundan Memnun Olduğumu Ifade Ettim..eğitimlere Kendi Motorumla çikacağim..
hayırlı olsun kazasız belasız kullan gercekten güzel makina ama er5 lerde güzeldi
hayırlı olsun arkadaşım.Allah kaza bela vermesin..
Something in the Way..!
hayırlıs olsun kazasız belasız gunler
hayırlı olsun..kazasız belasın kullan........
0 Rh (+)
06 - 09
Hayırlı olsun,
10-12 arası bi motorsiklet düşünüyordum. şu krediyi olayını birazdaha açma şansın var mı? 36 ay için gerçekten çok uygun.bunu hangi banka veriyor ? ve başka ödeme şekillerini 18-24 ay gibi sunmuşlardır tahmin ediyorum.Bunu anlatabilirsen sevinirim, feci halde düşünmeye başladım, gümüşüne biraz kaptırdım gibi....teşekkürler
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadaşım
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hayırlı olsun er6barıs. bu motoru Turkiyede ilk alan insanlardan birisin heralde, ilk alan sana rastladım, iyi günlerde kullanmanı diliyorum. motor hakkında yorumlarını bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)