Deneme...
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun
Üşenmedin mi la bu kadar alıntıyı yapmaya..
hayırlı olsun...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
hayırlı olsun Şahin
hayırlı olsun ŞAHİN...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
vay be helal olsun kardeşime...yakışır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sizin sevincinizi görüp de sevinmemek elde değil
hayırlı uğurlu olsun diyelim
darısı biz klavye motorcularının başına
saygılar sevgiler
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
şahın kardeşim hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun kardeş ALLAH cc kazasız belasız binmeni nasip etsin tekerin düz depon dolu yolun açık olsun.
AMİN
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
geçen çarşambadan beri benimde ehliyetim var merkeze iniyorum durduran sorgulayan yok bugün okuldan gelirken evin olduğu tarafa döndüm o sırada normal bir polis asayişti galiba yola çıkıyordu fakat gidecekleri yoldan vazgeçim benim arkamdan gelmeye başladılar aha dedim sonunda geliyorlar sormaya bilerek yavaş gittim oda inadıma yavaş geldi oda sormadı :D ne bu şanssızlık ya hehe
www.sahildenturkiye.com
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayrılı olsun bende bugun aldım trafıkten ehlıyetımı
Hayirlisi olsun bende 4 temmuz sinavindan snra almistim daha hic polis cevirmedi ben daldim cevirmeye gec dedi olmasa hemen cek sag yaparlar
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
hayılı ugurlu olsun
Hayırlı olsun.. Bende bu ay içinde kursa başlayacam inş. Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin...
hayırlı olsun 6 ay oncekı ehlıyetı aldıgı ılk gunu hatırladım bende...ehlıyetı alıp da hevesle yenı aldıgım ybr 125 e kostugum gunu o gunku kadar hıc zevk almadım motordan alamam da galıba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)