Doğum gününü kutlar sağlıklı ve güzel mutlu yıllar dilerim.
Doğum gününü kutlar sağlıklı ve güzel mutlu yıllar dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
doğum günün kutlu olsun zeliş hiç konuşmadık ama ben zaten doğarkende seni tanımıyordum..nice huzurlu yıllara
Nice Senelere Mutlulukla ve Sağlıkla Zeliş
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Mutlu yıllar Zeliş,herşey gönlünce olsun.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Dogum gunun kutlu olsun Zelis !
(Abi ben bu kişiyi tanımıyorum ki hatırlatırmısınız ? Yenimi yoksa ?)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
iyiki doğdun zeliş..
(kadir len adaş beni takip etme olm bende kayboldum.. )
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
nice mutlu yıllara
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Doğum günün kutlu olsun zeliş.
Yolver gitsin .
dıle kolay tam 43 yıl olmuş dunyaya gelelı neler gelmiş neler gecmiş tır kımbılır
zeliş kardeşim doğum gunun kutlu olsun mutlu ol hep gönlünce valla bılenler bılır şöyle bakınca anca 20 gösterıyorsun bu 43 dılımıze takıldı suö berk kardeşimin valla
It is very nayss!
Doğum günün kutlu olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)