A2 ehliyeti aldım..oleyyyy..:D
Reklamlar
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
İstanbul Mt topiğine gelsene burayı kirletmeyelim sana cevapları orada veririm.
tehdit yok yok şuraya gel yok buray gel ...aaa
ben burada iyiyim...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Reklamlar
-
Arkadaşım hayırlısı olsun, ben de bugun kavuşanlar arasındayım.Ama ehliyetleri de cok dandik basmaya başlamışlar.60 lira kart parası verdik bu mudur .
-
yaa benim B de var heralde öle dandik vermezler.:D sanada hayırlı olsun
-
Akileos adlı üyeden alıntı
tehdit yok yok şuraya gel yok buray gel ...aaa
ben burada iyiyim...
Tehdit değil canım sana bir şey danışacaktım Temelciğim....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Len Şahin almadınmı daha sen ehliyetini
bu hafta inş. ayarlayacam abi herşey tamam
-
Hayırlı olsun motorunda oldumuydu kimse tutamaz seni heralde ben bir buçuk ay daha sabredeceğim darısı başıma
-
-
-
Arkadaşlar ehliyetlerin fotolarını yayınlamak isterseniz lütfen güvenliğiniz için Tc kimlik no nuzu ve belge nonuzu silip yayınlayınız
-
karasahin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ehliyetlerin fotolarını yayınlamak isterseniz lütfen güvenliğiniz için Tc kimlik no nuzu ve belge nonuzu silip yayınlayınız
ceyhun bitin sen...:D
-
Harbiden adam şimdi plastik şirket kursa yanarsın kardeşim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
e ben kaldırayım o zaman resmi de aradan cok mesaj geçti silemiyorum da ne apcaz?
-
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
e ben kaldırayım o zaman resmi de aradan cok mesaj geçti silemiyorum da
ne apcaz?
Mod lara bildir onlar halleder.
-
' [B][U]2011[/U][/B]
..Loading.. ::157::
-
-
Arkadaşım hayırlısı olsun, ben de bugun kavuşanlar arasındayım.Ama ehliyetleri de cok dandik basmaya başlamışlar.60 lira kart parası verdik bu mudur
.
http://img121.imageshack.us
resim de bomba olmuş zaten.
Hayırlı olsun kardeşim ama kaldır o resmi. Kimlik hırsızlığı diye bir şey çıktı. Allah korusun yarın birgün Ceyhun Çitak'ın biri bu kimliğin taklidiyle kredi kartı falan çıkartıp milleti dolandırır, alacaklılar orijinal Ceyhun'un peşine düşer.
-
lady_macbeth adlı üyeden alıntı
evet yaa öle oldu ama oda bilmiomuş yazık..:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------
ben kursa 150 sınava 30 verdim tbi evrak toplamak bilemem çünkü ben sağlık raporunu arkadaşıma yzdırdım onlarla 250 falan olur ehliyeti almaktA 100 falan
teşekkürler, 350 ye patladı diyebiliriz ozaman. 250 yi geçmez diye tahmin etmiştim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
lastik Tc no ile mi iniyo onu anlamadım
düz mantık mı bu da?
yok kimlik varya adres vs olayı işte
Modlara bildir istersen ceyhun işi sağlama alalım biz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler