Türkan abi doğum günün kutlu olsun
Türkan abi doğum günün kutlu olsun
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
doğum günün kutlu olsun gürkan abi. nice mutlu senelere
DRİFT RELİGİON
iyiki doğdun ihtiyar...,
gerç, biraz masraf yapcaz senin yüzünden ..,,
ama inan sen buna değersin...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Gürkan baba yeni yaşın kutlu olsun, hep birlikte sağlıklı, mutlu, nice senelere inşallah.
buradan da kutlayım abicim, nice yıllara, Nice yollara inşallah
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Hocam doğum gününüz kutlu olsun.Yeni yaşınız size mutluluk getirsin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
doğum günün kutlu oldun gürkan abi nice senelere
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Nice mutlu yıllara abim.Umarım yeni yaşında da mutlu mesut yaşarsın
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
Ohoo ben bütün dğum günü muhabbetlerini kaçırmışım. Nice mutlu huzurlu senelere Gürkan paşa En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Dogum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllar dilerim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Gürkan'ım,ihtiyarım.Nice huzurlu,mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.Maalesef yeni haberim oldu.Telafi edeceğim
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
TOPic amacına ulasmıstır artık geyik yapmayınız
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)