nice senelere
HAYATLA DALAŞMA :)
iyiki doğdun Cem abi.. Allah uzun ömür ve mutluluk dolu bir hayat nasip etsin..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
İyi ki doğdun Cem abi, kutlu, mutlu, sağlık dolu ve sevdiklerinle geçecek nice yıllar dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Nice senelere cem abi.
iyiki doğdun şirin baba, nice mutlu yıllara
nice senelere.....................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Her yaş bir hediye
bakma asla geriye
yaşa gönlünce sevgiyle.
ay çok alaturka oldu bu
ama eskiden millet birbirine çiçek yollarken böyle yazılar yazarlardı kartların içlerine
Dogum günün kutlu olsun Cem.
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Coluğunla çocuğunla nice mutlu yıllara her yaşın kendince bir güzelliği var yeni yaşın kutlu olsun Cem
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Abi DOğum Günün Kutlu Olsun...
Ellerinden Öpüyorum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Sevgili aparat abim...
senı tanıdıgım zaman nekadar kendını beğenmiş bır adam demiştim
kendı kendıme uzak durmak lazım diye düşünmüştüm...
Ama senınle tanıstıktan sonra tamamen fikirlerim degıstı ve hayatımda daima olucak kişiler arasına girdın iyiki tanımısız senı abım...
simdi bırak klasik olucak ama iyiki doğdun abim nice senelere sağlıklı mutlu şanslı bol paralı ve (tbıkı bızden kurtulus yok)bizli geirmen dileği ile iyiki doğdun abim
motosiklet tutku yaratırsa bizde tutku yaratırız
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
nıce sağlıklı senelere cem abi
Daha nice nice yıllara Şirin Cem
doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu senelere.hepberaber inşallah...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Doğum gününüz kutlu olsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Her ne kadar tanımasam da motosiklet kardeşliği diyerek doğum gününüzü kutluyor daha nice senelere arkadaşlarınızla sevdiklerinizle mutlu girmenizi diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)