Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
doğum günün kutlu olsun demeyi hiç sevmem ama demesek te olmaz. doğum günün kutlu olsun kaç yaşına geldin
Yalova Orhangazi İznik haftada bir yenişehir, en fazla 2 saatimi alıyo yol peron falan derken hadi olsun 4 saat, kalan 18 saatte çok haber beklenebilir benden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 AM ----------
30'a dayadık merdiveni az kaldı Teşekkürler ayrıca sevmediğin halde şeyettiğin için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
1 saat 29 dakika önce bitti, artık önümüzdeki seneye kaldın sen Teşekkürler kardeşim, dostluğa mecburi ara verdik ama unutuldun sanma
2nizi görmüşken benim kardeşim karamürsel de güverte okuyor. yanınıza gelebilir motosikletle belki bu sene. gelsin mi gezilerde vb işinize yarar mı
Bir ihtimal İzmit'e gelebilirim bayramda, gelebilirsem uğrarım zate, gelemezsem de bi ara şekerimi çikolatamı alır gelirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 AM ----------
Yalova'ya gelirse başımızın üstünde yeri var bekleriz
biraz geç kutlucam ama napalım yeni gördüm nice yıllara abi , doğum günün kutlu olsun
[QUOTE=Lucas;1788699]Bir ihtimal İzmit'e gelebilirim bayramda, gelebilirsem uğrarım zate, gelemezsem de bi ara şekerimi çikolatamı alır gelirim [COLOR="Silver"]
Valla ben beklerimama sizi cikolata ikram bizden olacak...misafir sizsiniz cunku
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
motosikleti otobüsün bagajına atıp Kocaeli de inecek . Yalovaya da Karamürsel den çıkıp yanına gelir demek istemiştim biraz karışık olmuş. yakın zaten motora da gerek yok yürüyerek gelir Yalovaya adamın 1 sene motosuzluk başına vurmuş hergün kavga ediyor bizle ben orada moto sürmek istiyorum diye
e yollayın sizde adamın motorunu
doğum günün kutlu olsuuunn
Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)