nizibten sabri ustacığım başın sağolsun
Reklamlar
-
arkadaşlar akdeniz bölgesinde sadece antebte değil diğer illerdede sevilen ve sayılan gönlü geniş yüzü güleç sevecen sabri ustam başın sağolsun az önce öğrendim inan çok üzüldüm kocaman kalbi olan ustam babanızın ani kalb krizi sonucunda vefatından dolayı tekrar baş sağlığı diler allah tan geride kalanlarına sabır dilerim
Reklamlar
-
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
-
başınız sağolsun da ne olmuş ben anlamadım? bi yakını mı vefat etmiş sabri ustamın?
-
aya adlı üyeden alıntı
başınız sağolsun da ne olmuş ben anlamadım? bi yakını mı vefat etmiş sabri ustamın?
babası vefat etmış kalb krizi geçirmiş
-
-
Sabri Usta başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.
-
regal adlı üyeden alıntı
arkadaşlar akdeniz bölgesinde sadece antebte değil diğer illerdede sevilen ve sayılan gönlü geniş yüzü güleç sevecen sabri ustam başın sağolsun az önce öğrendim inan çok üzüldüm kocaman kalbi olan ustam babanızın ani kalb krizi sonucunda vefatından dolayı tekrar baş sağlığı diler allah tan geride kalanlarına sabır dilerim
bdha oku kardesm
-
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
bdha oku kardesm
evet kardeşim bidaha okudum ama bilesinki bazı kişilerin anlatımı iyi olmaya bilir ama eminmim tanıyanlar anlamıştır ne yazdığımı ha anlatamadı isem
tekrar edeyim nizib ten sevgili dostumuz sabri ustam kalb krizi sonucu babasını kaybetmiştir başın sağolsun
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
sabri dayıcığım, babana Allahtan rahmet dilerim, başın sağolsun.dünyanın düzeni, bu çare yok, hepimiz gideceğiz bu son sefere metin ol dayıcığım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Mersin İl Temsilcisi
başımız saolsun ustacım. Allah sabırlar versin...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler