İsmail, geçmiş olsun. Ben de şehirde scooterı çok kullanıyorum, ne kadar dikkatli olsak da çarşıda dolaşmak büyük tehlike arzediyor. Allah beterinden korumuş.
İsmail, geçmiş olsun. Ben de şehirde scooterı çok kullanıyorum, ne kadar dikkatli olsak da çarşıda dolaşmak büyük tehlike arzediyor. Allah beterinden korumuş.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Büyük geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.
aaa çok geçmiş olsun İso
motorculuğu bırakma isocan
belli ki biryerleri atlamışsın, meseleyi tekrardan ele alman gerekecek
yani baştan başlayacan; mesela şununla:
Cok geçmiş olsun İsı kardeş. Allah beterinden korusun....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Efendy iso nun bugün doğum günü taziye ve tebrik başlığı olduğu için burdan kutlamamızda sakınca yok..Uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Çoook geçmiş olsun
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
çarpan adamdan ne haber ? kavga gürültü ? kaçtı mı gitti mi ? davacı olacak mısın ismail abi?
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı ve mutlu yılar dilerim. Yaralarınızında kısa zman da iyileşmesi umuduyla. Esen kalın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:08 PM ----------
Yukarı da ki mesajımı İsmail arkadaşımız için yazmıştım. Ama diğer bu gün doğan arkadaşların da doğum günlerini en içten dileklerimle kutlarım.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
Hep birlikte nice yıllara inşallah....
Çarpan adam kaçmadı,ilgilendi saolsun,davacı olmadım...
Oda bilerek yapmamıştır sonuçta,olur böyle şeyler,her insanın başına gelebilir...
Allah helal süt emmişine denk getirsin arkadaşlar....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Saolasın kardeşim....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
geçmiş olsun kardeş...
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Büyük geçmiş olsun kardeşim Allah daha beterinden korusun.
Bu arada Doğum gününde kutlu olsun
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
umarım hayatınızın geri kalan kısmında bu anı yaşatacak bir iz kalmaz,geçmişolsun.
·sevgi eylem ister·
Geçmiş olsun İso ALLAH cc beterinden saklasın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Geçmiş olsun, Allah bir an evvel şifanı versin...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Daha yeni gordum..
Cok gecmiş Olsun kardesim..
Allah korumus. Beterinden saklasın insallah.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)