geçmiş olsun . allah acil şifalar versin
geçmiş olsun . allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Geçmiş olsun iso, Allah korumuş seni, son kazan olur inşallah.
Geçmişolsun ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
iso sana daha bir kaç gün önce sat o motosikleti dedim değil mi ......Teşekkür ederim canlarım benim,yan yoldan karşı yola hızla geçmek isteyen bi araç biçti beni...
motorun arka tekeriyle motor şaseden koptu fırladı,çok şükür ben iyiyim,2-3 kırık beni yıldıramaz....
Her önüne gelen motosiklete binerse olacağı bu Geçmiş olsun ismailcim
Bu arada ne R1 ' i ? Scooterla kaza yaptı diye biliyorum ben
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
İsocan geçmiş olsun ama bu şanına yakışmadı,insan R-1 i kıyısından köşesinden çizer R-1 ile kaza yaptım der böyle millete sakız olmaz
Tekrar geçmiş olsun güzel kardeşim.Kendine iyi bak...
Born To Be wild,Live to Ride...
geçmiş olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ismail abimm çok büyük büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın....sen iyi ol kendine iyi bak başka bişey istemiyoruz.... ;)
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
geçmiş olsun iso , başlığı görünce tırstım :( allah bu kadarıyla bıraksın . Acil şifalar diliyorum sana
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
iso geçmiş olsun,İnşallah bir daha hiç olmaz
Teşekkür ederim arkadaşlar,senede bir kazam sabittir,bu seneyide böyle atlattık demektir...:D
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Büyük geçmiş olsun, başlığı açan mCk olunca ilk başta insanın inanası gelmiyor.
Acil şifalar.
İsmail kardeşime geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
İsmail kardeşim, çok geçmiş olsun. Korkuttun bizi. İyi olmana sevindim.
Üç boyoz bir kola
Çok geçmiş olsun
allah acil şifalar versin
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
çok geçmş olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)