MT de tanıdığım ilk kişi, gülümsemesi içimi neşelendiren biricik abiiiiiiiiimmmmm
MUTLU YILLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR
yeni yaşında herşey gönlünce olsun
seni çok seviyorum
MT de tanıdığım ilk kişi, gülümsemesi içimi neşelendiren biricik abiiiiiiiiimmmmm
MUTLU YILLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR
yeni yaşında herşey gönlünce olsun
seni çok seviyorum
mutlu,sağlıklı,neşeli,yıllar
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Aygül cüm bide foto koysaydın da görseydik Deliyi Poyrazı
Mutlu yıllar Delipoyraz.. Herşeyin gönlünce olduğu nice seneler diliyorum ...
dogum günün kutlu olsun poyraz abimmmmmmmm
nice saglıklı huzurlu yıllar dilerim sana herşey gönlünce olsun
iyiki dogdun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
abimi ablamı ?
mutlu neşeli yıllara...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
mutlu yıllar nice senelere 17 de bayağı genç miş hanı
foto albümü gördükten sonra burda abi abi diye görünce dedim ki "foto albümden sonra değişiklikmi oldu"
Sevgiler&Saygılar
eyvallahhhhhhh
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 PM ----------
YAŞLANABİLİRİM ; AMA ASLAAAA BÜ-YÜ-Mİ-CEMMMMM.... bugünün sloganı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------
bana şimdilik müsade
şimdiden doğumgünümü kutlayan bu süperr günü benimle paylaşan herkese teşekkür ederim... hepinizi çokkkk seviyorum
pala abiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 PM ----------
saygılar bizden
Nice mutlu , sağlıklı , huzur dolu ve bol paralı yıllar abicim
İyiki dogdun
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)