poyraz biraderim nice nice senelere sağlıkla mutlulukla iyiki doğdun
poyraz biraderim nice nice senelere sağlıkla mutlulukla iyiki doğdun
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
abicim doğum günün kutlu olsun,sağlık,huzur,başarı ve mutluluk hep seninle osun,kendine dikkat et
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Nice mutlu yıllara.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu senelere
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Nice yıllara
SEVGİLİ arkadaşlarım ve dostlarım szman!, arslanfb, ozrace, Tequ, aygül, emomen, Banu, okan_style, yeschim, yalnız-kurt, ümmet perkitan, aparat, istburak, EMRE, caner22, romeo, canercamalan, ömercik, Lucas, musti81, karasahin HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM... nezaketiniz ve içtem kutlamalarınız için..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 PM ----------
zaman ne çabuk geçiyor, daha dün askere göndermiştik seni... gene dalmışsın derin sulara )) sende hoşgeldin ... ben yeni gördüm seni bu hoşgeldin ondan ))
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
doğum günü kutlu olsun nice yıllara.. hep birlikte..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
aman zaten ilk ve son olur o... sende o gün korumasız giyindiğin için benim günümü mahvettin... ne kadar üzüldüm haberin varmı??? doğumgünümde sana bişi olacak diye sabaha kadar kitledin bizi nete... ama gene de bir doğumgünümde daha beraber olursak bi sana pasta yok herşeye rağmen o günün tüm kötüanlarına ve iyi anlarına şimdi gülümseyerek bakmaktan dolayı çok mutluyum.. seni de ayrı bi seviyorum
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
niçe mutlu yıllar sevdiklerinle beraber saglıklı mutlu
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)