çok iyinetlisiniz bi geçmiş olsundur gidiyor...
bu veletler böyle deli gibi giderken size veya bir yakınınıza çarpsaydı nolurdu tepkileriniz...
çok iyinetlisiniz bi geçmiş olsundur gidiyor...
bu veletler böyle deli gibi giderken size veya bir yakınınıza çarpsaydı nolurdu tepkileriniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sag kalırlarsa akıllanmış olurlar insallah...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Kuşadasındayım yeni duyuyorum haberi :S Cok geçmiş Olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 AM ----------
İnş bizim cocuklardan biri degildir sarı motor yabancı gelmiyor ama
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
İnşallah sağlıklarına kavuşurlar ve hayatla olan sınavlarına ders almış olarak devam ederler.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
o motorlarla neyin yarışı bu ya akıllanmışlardır bide birbirimizi gaza getirmeye çalışmasak iyi olcak
Aydın ili ve ilçeleri çok sakat malesef. İki ya da dört teker farketmiyor. Siz yolunuzda düzgün gitseniz bile çevrenizde sürekli tehlike yaratıyorlar, hatta yarışmak için sizi taciz ediyorlar, yakınınızda sürüyorlar siz uzaklaşmak isteseniz de. Şimdi burada yaşayan biri çıkıp hayır yok böyle birşey diyebilir ama sadece 1 kere başıma gelmedi anlattıklarım. Umarım bu bölgenin sürücüleri kısa zamanda bilinçlenirler de, böyle haberler duymayız.
Keeper Of THe Seven Locks
Ne geçmiş olsun dicem.Al işte gene imajımız zedelendi böyle serserilerin yüzünden.Altlarına almışlar minicik scoterları neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz kardeşim siz.Kendilerini Pedrosa,Capirossi,Lorenzo zannetti galiba o 3 salak.Hey Allahım ya.
Ben Kuşadasında Yasıyorum sana %100 katılıyorum ne 2 tekerlekliye nede 4 tekerlekliye saygı var.Ben Arada bisikletimle carsıda gezeyim diorum adamlar direk üstüme sürüyo sanki motor var gaza basıp kurtulayım bi kere minübüs arkadan vurmustu hizli degildim Allahtan Bişe Olmadı...
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Allahtan bu kullarına akıl diliyorum... bi atasözü varda burda demiyim şimdi..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Hayatta aptallığı kabul etmeyen tek şey motosiklet kullanmaktır... Aptal olmayalım, aptal isek motosiklet kullanmayalım..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Geçmiş olsun ALLAH cc acil şifalar nasip eder inşallah.Ama yazaık böyle şeylerin olması
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Valla nasıl oluyo bilmiyom ama metehanla aynı kanaattayim ...İnsan hayatını hiçe sayarak .trafiğe açık alanda bu tür ahmakça yaplan yarışların sonunda masum birinin canı yanmaması bu olayın en sevindirici yanı ..
diğerleri ise başlarına gelenleri sonuna kadar haketmişler. Onlarada eğer yaşarlarsa allah akıl fikir versin ..
ben bir motosiklet tutkunu olarak bu ve benzereri ile aynı kefeye konulmak istemiyorum.. bunlar motosikletçi ruhu taşımayan insanlar. sadece hasbelkader biyerlerden motosiklet edinmiş bir grup
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)