Çanakkale'de kaza 1 ölü, 2 yaralı
Reklamlar
-
27 Ağustos 2009, 20:19
Çanakkale'deki trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, idaresindeki 45 EV 006 plakalı tırla Çanakkale'den Manisa'ya gittiği öğrenilen Ayhan Atalay (53), yolda aynı şirkette görev yapan arkadaşlarının kullandığı tırları fark ederek, aracını yol kenarına park etti.
Tırdan inerek yolun karşısına geçmeye çalışan Atalay'a Mustafa Keskin'in (33) kullandığı 17 FK 616 plakalı motosiklet çarptı. Kazada, Atalay olay yerinde hayatını kaybetti.
Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Keskin ve beraberindeki Görkem Tefeciklioğlu, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazanın ardından çekilmiş video linki http://video.turk.net/video/izle/221...li---CANAKKALE
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Reklamlar
-
27 Ağustos 2009, 20:27
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin...
-
27 Ağustos 2009, 20:35
araçlar yayalar kurt kuş herşeye dikkat etmek gerekiyor yolda iken.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
27 Ağustos 2009, 20:41
ALLAH rahmet eylesın valla yayalar üstüme üstüme gelıyorlar nedır bu ya korkmuyormusunuz be kardeşim
-
27 Ağustos 2009, 20:44
yazık Allah rahmet eylesin üzücü bir kaza. demek ki hızlı gidiyormuş motorsiklet sürücüsü
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
27 Ağustos 2009, 20:51
-
27 Ağustos 2009, 21:15
Allah rahmet eylesin. İnşallah sürücü ile artçısı da sağlıklarına kavuşurlar. Videoya bakılırsa motor adamcağıza fena çarpmışa benziyor. Bir anlık dikkatsizlik nelere yok açıyor.
-
27 Ağustos 2009, 21:46
yolda sanki parkta yürür gibi gezen yayalardan-
hatalı sollama yaparak diğer sürücüleri zor durumda bırakırken oralı bile olmayan sürücülerden-kırmızı ışıktan sonra yanan yeşil ışıkta korna basan delilerden-sol şeritte cep telefonu ile konuşarak gezintiye çıkmış kazmalardan-sağda müşteriyi görünce zırt diye duran ve sonra müştersini aldıktan sonra soluna bakmadan yola çıkan dolmuşçulardan taksicilerden--akşam saatinde ramazan olması sebebiyle trafikte canavarlaşan tiplerden--
kırmızı ışıkta kıçına kadar giren arkadaki arabalardan --sağ sol yapıp şeritteki insanları zorda bırakanlardan -hiçbir sebeb yokken boşyere frene basanlardan NEFRET EDİYORUM
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
27 Ağustos 2009, 21:48
Kazada hayatını kaybeden tır şöfürü komşunun akrabası.Anlatılanlara göre motor çarptığı anda belden aşağısı parçalanmış Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
27 Ağustos 2009, 21:49
kadze adlı üyeden alıntı
kazada hayatını kaybeden tır şöfürü komşunun akrabası.anlatılanlara göre motor çarptığı anda belden aşağısı parçalanmış
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
çok acı allah rahmet eylesin
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
-
27 Ağustos 2009, 21:54
kızılbere adlı üyeden alıntı
yolda sanki parkta yürür gibi gezen yayalardan-
hatalı sollama yaparak diğer sürücüleri zor durumda bırakırken oralı bile olmayan sürücülerden-kırmızı ışıktan sonra yanan yeşil ışıkta korna basan delilerden-sol şeritte cep telefonu ile konuşarak gezintiye çıkmış kazmalardan-sağda müşteriyi görünce zırt diye duran ve sonra müştersini aldıktan sonra soluna bakmadan yola çıkan dolmuşçulardan taksicilerden--akşam saatinde ramazan olması sebebiyle trafikte canavarlaşan tiplerden--
kırmızı ışıkta kıçına kadar giren arkadaki arabalardan --sağ sol yapıp şeritteki insanları zorda bırakanlardan -hiçbir sebeb yokken boşyere frene basanlardan NEFRET EDİYORUM
al benden de o kadar
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
27 Ağustos 2009, 21:58
allah sabır versin geride kalanlara,ben motora bindiğimde hep şunu derim kendime,sürat felakettir !!! helede motorda
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
27 Ağustos 2009, 22:13
trafikte ful dikkat..allah rahmet eylesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Ağustos 2009, 00:09
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
28 Ağustos 2009, 00:33
Life is what happens when you are busy making plans
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler