gecmis olsun....
ilk ve son kazan olsun emi
Baska kaza yaptim topiclerini okumayalim burada..
En güzelide kendin yazabilmen... Baskalari yazarsa senin hakkinda kötü..
gecmis olsun....
ilk ve son kazan olsun emi
Baska kaza yaptim topiclerini okumayalim burada..
En güzelide kendin yazabilmen... Baskalari yazarsa senin hakkinda kötü..
Geçmiş olsun!
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
geçmiş olsun.her zaman derim ve uygularım bilmediğin yolda helede virajda hız yapma! ve yapmam da. yoksa aynen senin durum başa gelir.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
işte gercek bir kaza haberi kan var, fotoğraf var
büyük gecmiş olsun... Allah korusun demek o virajda biz olsak 4. viteste 200km/h da flan olurduk..
bu topicten cıkardığım ders nedir? bilmediğin yolda çok basmicannnn...
çok geçmiş olsun..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
[QUOTE=ERDEM860;1745767]işte gercek bir kaza haberi kan var, fotoğraf var
büyük gecmiş olsun... Allah korusun demek o virajda biz olsak 4. viteste 200km/h da flan olurduk..
bu topicten cıkardığım ders nedir? bilmediğin yolda çok basmicannnn...[/QUOTE]
+1
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız. Bilmediğiniz yollarda özellikle virajlarda hızınızı düşük tutun.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Geçmiş Olsun...
:cherry: :cherry: :cherry:
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Acil şifalar.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Dalga geçme yaw O fotoyu kazadan 30 saat sonra montun resmini isteyen oldu diye koydum.
Geçmiş olsun dileğin için sağol, ve alınacak/alınan ders dediğin gibi budur
Resimleri de ilk mesajımdan alıp osbourne arkadaşımıza verdiğim cevaba aktardım. Böyle daha iyi oldu, başka dalga geçen olmaz şimdi
berrrrbat bir kaza olmuş geçmiş olsun. benzerini bende yaptım ama benimki toprak yoldaydı ve bu yüzden dikkatsizlikten kayıp düştüm. ağzım bi karış açık sağa sola bakınıyordum nasıl oldu anlamadım bir anda kendimi yerde buldum.
sana katılıyorum osbourne armode nin zaten soğuktan koruması için ürettiği eldivene bile guvenmeyn arkadaşlar motor üzerinde koruyan tek şey sizin giydiğiniz elbisedir buda gerekirse 1 motorsiklet parası eden ve kalite tescili olan güvenlik seviyesi yuksek urunler kullanın
bandit s ile gezerken olmuyorda comet ile gezerken başka motorcu lar gelip monta bakıyorlar baba spyke sat yeni motor al diyen bile oluyor markası iyi olan ve dediğim gibi güvenlik testlerinde başarılı not almış mont ve elbiseleri alalım ve giyelim
geçmiş olsun daha ciddi birşey olmamasına sevindim ancak yaralar; inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
film cekilir bunla bee Cok geçmiş olsun Levent abi cok ucuz atlatmıssın işte kaskın montun faydaları
bilinçli bir kaza olmuş, tebrikler !
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
geçmiş olsun
500 kağıt çalışır benden
geçmiş olsun abi
en kötü kazan böle olsun ne dieyim (tabi olmaması en çok istedim şey ama ne yaparsın)
çok geçmiş olsun hocam ya aman biraz daha dikkat geceleri malum kış hava daha karanlık tekrardan büyük geçmiş olsun
kullandım o makineyi ve zealsun 125-6 yı. sağlam makinalardır (en sağlam yeri koruma demiridir )
büyük geçmiş olsun kardeşim. sağlıklı olman sevindirici, henüz haberim oldu, aksi halde çok daha özne yazardım sana...
sağlıcakla kal
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
akbaba gibisin yahu, nerde bir leş görsen hemen parça kapmaya çalışıyorsun....
adam henüz ölmemiş sağ sağ
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)