Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Son ana kadar farkedilmeyen keskin viraj, ve BAAAM !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok
    geçmiş olsun
    Life is what happens when you are busy making plans

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbr125
    cok gecmis olsun
    en kotu kazan olsun
    Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:

banalazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    çok geçmiş olsun dostum.
    2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
    Kask sadece kafanda değerlidir.

Tan_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW s 1000rr
    geçmiş olsun sana bişi olmamış gerisi hikaye...

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Geçmiş olsun... Keşke motor yatıkken hafif hafif frenlemeyi deneseydin en azından. Belki yine devrilidin ama kurtarma şansın olabilirdi.

Ancak benzer durumda kalmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. İnsan -özellikle tecrübesizken- kolaylıkla ne yapacağını şaşırabiliyor.

Tekrar geçmiş olsun
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    geçmiş olsun arkadaşım o yolda işin olsa yolu tanırdın bellıki gezmeye cıktın herhalde aman dıkkat bilmediğimiz yollarda gece yol almayın tedbır tedbırdır buyuk gecmiş olsun

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Çok geçmiş olsun. Ha bu da bize ders olsun...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun... Keşke motor yatıkken hafif hafif frenlemeyi deneseydin en azından. Belki yine devrilidin ama kurtarma şansın olabilirdi.

Ancak benzer durumda kalmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. İnsan -özellikle tecrübesizken- kolaylıkla ne yapacağını şaşırabiliyor.

Tekrar geçmiş olsun
    Evet Shrieker, dikkatsizliğin yanı sıra böyle bir konudaki tecrübesizliğim de var işin içinde. Allah göstermesin ama tekrar benzeri durumla karşılaşırsam, sanırım ön - arka dengeli bir frenlemeyi denerim gibi geliyor şu an bana. Tecrübe edindik işte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 PM ----------

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşım o yolda işin olsa yolu tanırdın bellıki gezmeye cıktın herhalde aman dıkkat bilmediğimiz yollarda gece yol almayın tedbır tedbırdır buyuk gecmiş olsun
    Tek kişilik bir gezi yolculuğuydu. Şunu da öğrendim ki tek başına çıkmak ta iyi değil. Ipıssız yolda bir anda tek başıma kaldım ve kime telefon etsem diye düşündüm. Neyse ki yardıma gerek kalmadı ve kendimi kısa sürede (15-20 dk) toprlayıp tekrar yola koyuldum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Arkadaşım bir keresinde ben de kendimi bir anda karşı şeritte bulmuştum.O virajı nasıl alamayıp karşı şeride geçtiğime şimdi bile hayret ediyorum.Ancak şans eseri karşı şeritten gelen araç yoktu.Ben de kısa sürede hız kesip kendi şeridime geçebilmiştim.Eğer karşıdan gelen araç olsaydı kafa kafaya çarpıp ön camından girip şoförünü öpebilirdim.O günden sonra çok daha dikkatli hareket ediyorum virajlarda.Artık 70'le alabileceğim virajları 60'la alıyorum.Her zaman ucuz atlatılmıyo.Allah korumuş seni de.Ucuz atlatmışsın.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden saklasın hepimizi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    geçmiş olsun arkadaşım. valla arkadaşların dediği gibi ucuz atlatmışsın. okurken heyecanlandım, bu alet son günlerde gözüme ürkütücü gelmeye başladı...

neuremencer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın,aracın ne oldugu fark etmez görebildigin kadar gideceksin aksi taktirde dünyanın en iyi pilotuda olsan adrenalin salgılanmaya başladıgı an sonuç belli crash-boom-bang.
    "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"

Motosikleti
    NX 400
    Geçmiş olsun dileklerine tekrar teşekkür ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 PM ----------

Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşım. valla arkadaşların dediği gibi ucuz atlatmışsın. okurken heyecanlandım, bu alet son günlerde gözüme ürkütücü gelmeye başladı...
    Bu aletleri ürkütücü hale getiren bizleriz baklawah Yoksa bunların hiç suçu yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 PM ----------

Alıntı neuremencer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın,aracın ne oldugu fark etmez görebildigin kadar gideceksin aksi taktirde dünyanın en iyi pilotuda olsan adrenalin salgılanmaya başladıgı an sonuç belli crash-boom-bang.
    Zaten buna yanıyorum, yavaş git be kardesim, yavaş. Burnunun önünü anca görüyorsun zaten. Allahtan 2-3 yudum su içmek için durmuştum, durmasaydım, veya tekrar hareket ettiğim noktadan birkaç yüz metre geriden hareket etseydim, hızım muhtemeelen 80-90 olacaktı. Durduğum noktaya kadar hep o hızla gelmiştim

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Geçmiş olsun, Allah korumuş, ya arkandan bir araba geliyor olsa idi

Buna benzer bir olay 2004 yılı yazında arabayla Fethiye'ye giderken benim başıma gelmişti.

Göcek Geçit'inden sonra tatlı bir viraja daldım, orada radar olmadığını tahmin ettiğmden hızım da yüksekti, o tatlı virajdan bir çıktım, ooo...Sola doğru keskin bir viraj, sağım uçurum...Arabayı nasıl yavaşlattım, o virajı nasıl aldım bir ben bilirim, bir Allah bilir

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .... o virajı nasıl aldım bir ben bilirim, bir Allah bilir
    Ben de bilirim, ben de Yıllar önce neredeyse aynı durum benim de başıma gelmişti. İnsan ölüp ölüp diriliyor ve ömründen bir 5 yıl gidiyor. Hele araçta başkaları da varsa ... kendini gerçekten kötü hissediyorsun.

arkadaşım geçmiş olsun.
    bende benzer bir kaza yaptığım için senin nasıl hissettiğini iyi anlayabiliyorum.şanslıyızki hala hayattayız.Motosiklet kullanmak gerçekten zor iş kim ne derse desin.Ben kazandan sonra her yaptığım harakette inanılmaz temmkinli davranmaya başladım.Küçük turlara katıdığim arkadaşkar virajları nekadar yavaş döndüğüm ve onlara birtürlü yetişemediğim için sitem ediyorlar.Ama ne yapabilirim ki? Belki belirli bir zaman sonra hem daha dikkatli hemde daha deneyimli olduğuma geçekten inanaırsam ve gerçekten yol izin verirse bir nebze daha hızlanabilirim. herkesin bir bekleyeni var arkadaşlar; kimi zaman bu bir eş, kimi zaman farkında olmasakta bu bir ana ve bir baba(babalar pek hissettirmeselerde biz gelinceye dek çoğu zaman uyuymazlar),bir kız yada erkek arkadaş ve kimi zamanda biz hiç dönemez isek dostlarımız veyahut hiç ummadığımız gözü yaşlı arkadaşlarımız.temkinli olalım,ve inanlalım lütfen,SÜRAT FELAKETTİR.

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    acaba semt, kaza yeri nereydi?
    bende ankaradayım ankarada yolların ışıklandırılması olayında büyük bir problem var
    tarif ettiğin şekilde çevre yolu çıkışı son anda farkettiğim viraja lastiği kaldırıma değdirerek dura bildim frene basıyorum kayıyor birde yokuş aşağı olunca debriyaja basıyorum hızlanıyor
    kabus gibiydi
    protokol yolları hariç çankayada sadece 100 mt sağlam kusursuz diyebileceğimiz bir yol yok fırlayan logar kapakları, 20-30 cm lik çukurlar, doğalgaz çalışması sonucu yarılan yollar.......vs. vs.
    büyük geçmiş olsun.
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı umut2738 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba semt, kaza yeri nereydi?
    bende ankaradayım ankarada yolların ışıklandırılması olayında büyük bir problem var
    tarif ettiğin şekilde çevre yolu çıkışı son anda farkettiğim viraja lastiği kaldırıma değdirerek dura bildim frene basıyorum kayıyor birde yokuş aşağı olunca debriyaja basıyorum hızlanıyor
    kabus gibiydi
    protokol yolları hariç çankayada sadece 100 mt sağlam kusursuz diyebileceğimiz bir yol yok fırlayan logar kapakları, 20-30 cm lik çukurlar, doğalgaz çalışması sonucu yarılan yollar.......vs. vs.
    büyük geçmiş olsun.
    Evet Ankara'daki yollar malesef dediğin gibi ancak ben kazayı Ankara dışında yaptım. Kazadan sonra 80 km kadar yol yaparak eve geldim.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Bende hatırladımda ; 2 Tırın yanyana gireceği viraja motosiklet ile virajı alamamıştım komediydi

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende hatırladımda ; 2 Tırın yanyana gireceği viraja motosiklet ile virajı alamamıştım komediydi
    Acı varmıydı acı Tööbe töbe, neyse fazla gırgıra almamak lazım bu konuları aslında.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler