film gibi
geçmiş olsun
film gibi
geçmiş olsun
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden korusun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
sorma sebebim kazaların çoğunun eve dönüş yolunda gerçekleşmesi eve dönerken insan bir an önce dönme psikolojisimi dersin dikkkatin yitirilmesi mi dersin artık ne dersen Reşat arbaşın kitabında da belirtiyo ben de çoğu kez eve dönerken süratli olduğumu ve kazalarr atlattığımı farkediyorum
Cok geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
geçmiş olsun dostum, ucuz atlatmışsın
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
geçmiş olsun. mondinin hasarının az olması şaşırtıcı.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklamış
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Geçmiş olsun:
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
çok geçmiş olsun dostum,allahtan kaskın montun varmışta ucuz atlatmışın.koruma çok önemli.
Geçmiş olsun..Doğru karar yere atlamak
Montunun markasını merak ettim?
Mümkünse fotoğrafını çekip koyabilirmisin buraya..60-70 le giderken sürtünmekten yırtılan ve kolunun sıyrılmasına neden olan bir mont bana pek koruma vaad etmedi..
Bilelim markasını diye düşündüm..
Çok çok geçmiş olsun birdaha kaza bela hiçbirimiz yasamayız umarım.
arkadaslar ozellıkle bılmedıgımız veya bıkac kere gectıgımız sadece far ısıgının aydınlattıgı yollarda geceleyın gıderken cok dıkkatlı ve olabıldıgınce acele etmeden kullanmalıyız
bende gecen haftalarda cebecı den adapazarına gelırken gece kafam bozuktu 3-4 kere sert vıraja 80 90 la girdim ve 3.de de kıl payı fren yapıp kurtartım.
hız yapmamaya dıkkat etmek lazım özellıkle bılmedıgımız yollarda.
tekrar benzerı kazalar yaşanmaması dilegiyle..
Montun markası Armode, alt üst takım olarak almıştım.
Montun kolundaki 1 cm'lik delik ile kolumdaki yara farklı yerdeler. Ancak montun iç tarafında delik falan yok, sadece dış kısmında var. Sanırım montun kolu üstündeki deliğin olduğu bölüm sürtünme nedeniyle yaranın olduğu yere kadar sıyrıldı ve yara da montun iç yüzeyinin deriye hızla sürtünmesi nedeniyle oluştu. Resimde belli olmuyor ancak yaranın etrafında halen kızarıklık ve şişlik var ve 30 saat geçmesine rağmen hala en ufak bir temas canıma okuyor
Geçmiş olsun arkadaşım. En kötü ve son kazan bu olsun inşaALLAH...
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
valla dikkatli olmak lazım.. geçmiş olsun.. dikkatli olalım arkadaşlar ya.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)