geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
Yolver gitsin .
Doğukanımızı Allah Annesine Babasına ve bizlere bağışladı dersek doğru olur. Çok şükür iyileşecek. Tekrar geçmiş olsun aslanım.
gecmiş olsun.
acil şifalar.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza döner.
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
gecmiş olsun allah acil şifalar versin
onemli diil abi arkadaslar bu arada dogukan adına hepısnıze tesekkur edeyorum ... motorsıklet bı ask bi tutku fakat en korkulacak olayıda bu motor kazaları lutfen dıkkatlı olalım demıyecegım bız dıkkatlı olsak bıle karsıdakı insan gelıp sızın hayatınızla oynayabilıyor dogukan kardesımızde boyle bır olaya maruz kaldı kendısıne aksam zıyarete gıdıcem .... hepınıze tesekur ederim...
Ah be güzel kardeşim bu da geçecek...Büyük geçmiş olsun kardeşim.
geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
çok geçmiş olsun.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
geçmiş olsun, acil şifalar
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
kardesim tekrar gecmiş olsun..
yapabileceim bişey olursa haber wer yeter..
kardeşim büyük geçmiş olsun,
çok yakında tekrar gelcez ziyaretine,
sende bi an önce toparla kendini akvaryumun tadı yok sensiz...!
geçmiş olsun allah şifa versin
geçmiş olsun
Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23
kardeşim allah acil şifalar versin biran önce toparla kendını de yarım kalan muhabbetlerımıze gerı dönelım
Çok çok geçmiş olsun kardeşim işallah bir önce düzelir ve bizlere katılırsın seni bir an önce aramızda görmek isteriz doğukan kendine çok çok ii bak
dişler kırıldığına göre benim gibi yarım kask kullanıyordu...veya kask kafadan çıktı...geçmiş olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)