geçmiş olsun allah beterinden saklasın
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
gecmıs olsun tekrarı olmasın ınsallah
Arka freni klitleyip mesafede azalmaya başlayınca , akıl başta kalmıyor , refleksler devreye giriyor , onu bu kazamda yaşadım. Sen ne düşünürsen düşün bu beyin yaşamak için kaçmaya programlı , eğer kaçma tekniğini öğrenememişse gaza da basabilir , ön tekeri kitleyip taklada atabilir. Ben galiba 1 ay sırf bu işleri çalışmam sonucu bu tip bir davranışı düşünmeden yaptım . Yaz başı denediklerim işime yaradı diye düşünüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------
Başıma birşey gelmediği için çok sakindim sanırım , ama yaralanmam olsaydı kesin başka şeyler düşünüyor olacaktım , ailem oğlum gibi.
Allah kimseni başına en ufak kaza vermesin . Önceden planladığım tatile gidiyorum 10 gün motor yüzü gömeyeceğim , ardından servisede verip bir toparlatıp , benim anlayamadığım bir hasar var mı diye baktıracağım . Sonrasında HGS 3 e bir gidiyimde
ne hata yapmışım 1. elden öğreneyim diyorum.
Eğitim şart.
Gecmis olsun hocam. Ucuz atlatmissin.
Başlık bir kazanın fizyolojisi olaymış daha uygun olurmuş
geçmiş olsun beterinden korusun Allah.
Dizlerinde ve dirseklerinde bi hasar olmaması sevindirici .
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)