abimize TANRIDAN rahmet diliyorum ve geride kalan tüm sevdiklerine sabır diliyorum.MEKANIN CENNET OLSUN....
abimize TANRIDAN rahmet diliyorum ve geride kalan tüm sevdiklerine sabır diliyorum.MEKANIN CENNET OLSUN....
K(kaza) A(anında) S (seni) K(korur)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yaktın içimizi canım abim seni nasıl unuturuzzzzzzz.allahım sabir ver yarabim tüm ailemize...
Başınız saolsun kardeşim,o bizimde abimizdi....
Bi sıkıntınız bi sorununuz olursa,Adana'da bi kardeşiniz var haberiniz olsun....
543 836 89 36 numaram...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hepimizin basi sagolsun'''''kardesimize Allah tan rahmet diliyorum.....mekani cennet olsun
SERDAR başkanın fotoğraf albümünden ....
http://hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=399
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şimdi gördüm şok oldum ,diyecek bir şey bulamıyorum ,çok üzüldüm..
Allah rahmet eylesin
Başınız saolsun kardeşim
Allah rahmet eylesin
kendisi ile silivri köftecisi gezisinde tanışmıştım
daha sonra aksarayda bir kafeye çay içmeye gitmiştik ,karşımda oturuyordu
başkan şu tişörtlerinizden bana da ayarlarmısınız dedim ,tamam abi yenilerini yaptırıyoruz ,sanada ayarlarız demişti
1 kere görüşmemize rağmen o kadar kanım kaynamıştıki Başkan'a
haberi duyunca gerçekten içimi çok kötü bir sıkıntı kapladı ,çok üzgünüm.
allah rahmet eylesın... cok uzucu bır durum...
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin sevenlerine yakınlarına sabırlar versin.
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
haberi yeni gördüm. Allah rahmet eylesin inşallah...
Rahmet dilerim nur içinde yatsın ...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Allahtan rahmet eylesin...
yakınlarına başsağlığı diliyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Uzun zamandır siteye bakamıyordum bu haberi yeni gördüm.Allah rahmet eylesin çok üzücü
bu haberi ben yeni gördüm ve donup kalmışım. tam da bir 600 lük almak için eşime karşı savaş veriyorken onun tüm söyledikleri tekrarlandı beynimde. motosikletsiz kalınca damarlarım çekiliyor, motosiklet alınca eşim ve ailemi uyku tutmuyor.
off yaa....
Allah'ım isyan sayma ama yüreğim bedenime büyük geliyor ve ruhum ağrıyor :(
Allah rahmet eylesin....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu yaz bir bankada staj yaptım bu süre içinde bir gün öğle yemeğinde sonra bankanın önünde serdar beyin motorunu gördüm daha tanımıyordum kendisini hemen girdim içeri direk gözüme çarptı korumaları tamdı montu kaskı v.s v.s kendisiyle biraz sohbet ettik çok iyi çok cana yakın biriydi bankadaki abilerim bu bizim stajyer onunda motoru var falan dediler dedim abi seninki gibi değil falan dedim sordu ne var cvp verdim işte çin malı var öğrenciyim daha falan ilerde olur merak etme sen dedi gülüştük tokalaştık aman abi kazasız belasız aman dikkat et dedim manyak çok dedim tekerin inşallah hep düz basar dedim vedalaştık .stajım bitti bir gün bankaya ziyarete gittim ordan bi abim serdar abi vefat etmiş dedi ... dondum kaldım . abi şaka yapma böyle şaka olmaz hadi canım inanmam dedim... ne dediyse inandıramadı beni akşam ben kuzenim ve bi arkadaş ile geziyorduk bi yerde çay içerken arkadaşımız hyoung fan clupün admini vefat etmiş dedi dedim abi motoru bumu işte saçı böyle gözü böyle derken serdar abimizin vefat ettiğine o zaman inandım allah rahmet eylesin allah ailesine yakınlarına sabır versin . abilerim kardeşlerim büyüklerim küçüklerim lütfen dikkat edelim geride bizi bekleyenleri düşünlim hep gaz kolunu çevirirken. hepimizin başı sağolsun :'( =(((
Allah rahmet eylesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)