Allah rahmet eylesin.
ALLAH cc rahmet eylesin,Ruhu Şaad, mekanı cennet olsun...
Born To Be wild,Live to Ride...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun..
GKN MOTORS
Arkadaslar bugun ıkındı namazında istoç şahtepe camisinden defnedecegız arkadasımızı gelmek ısteyenler saat 15:00 goztepe koprusunden hareket edecegız.Ben arabayla gıdecegım aracta suan ıcın tekım gelmek ısteyen benımle haberlessın 0535 976 08 78
LUTFEN MOTOSIKLET ILE GELMEYIN!!!
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Allah rahmet eylesin.Başta anne ve babası olmak üzere tüm sevenlerine sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
cenazeye gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur Cenaze bugün ikindi namazına müteakip Sultangazi ilçesi İsmet Paşa Mah. Şahtepe Camii'nden kaldırılacak arkadaşlar. Son yolculuğunda abimizi yalnız bırakmayalım....
İkindi: 17:05
http://hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=388
adminden ricam bu bilgiyi ilk sayfayada taşımasıdır..
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Allah gani gani rahmet eylesin şu mübarek ramazan ayında günahlarını affetsin mekanıcennet olsun inşallah..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Allah Rahmet Eylesin.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah...
Bir dönem kullandığım Hyosung marka motordan ötürü HFC'de aktif olarak kendisini gıyaben tanımıştım.
İnanması hakkaten zor.
Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin. Pırıl pırıl 2 yavru geride kaldı şimdi.
Geçenlerde Hayabusa'sı olduğunu bildiğim birisini onu tanıyan bir büyüğüme sorduğumda "öldü" dedi sorduğum kişiden için. Motordan mı derken rahmetlinin 40 küsür yaşında kalpten gittiğini öğrendim. O kadar mal,mülk,servet ve aile geride kaldı. Hepsi boş.
Allah hayırlı ölüm nasip etsin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Allah rahmet eylesin...
Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Bu ölümler çok üzüyor insanı.
Motosikletle gitseymiş bu kaza olmayabilirdi. Takdiri ilahi artık. Motosiklet mcamiasının başı sağolsun.
hepimizin başı sag olsun...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
allah rahmet eylesin kalanlarına sağlık versin
akburak.net
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
arkadaşlar bütün sayfaları okudum hala kazanın nasıl olduğu hakkında birşey göremedim.yokmu bilgisi olan
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
allah (cc) rahmet eylesin..yeni motorumu aldığım şu sevinçli günümde yıkıldım diyebilirim..mübarek ramazanın yüzü hürmetine cenab ı hak günahlarını affetsin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)