Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun . .
Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Allah rahmet eylesin.Sevenlerinin başı sağolsun.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
camiamızın başı sağolsun,allah geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Allah rahmet eylesin....Kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum.
Allah Rahmet Eylesin..
:bounce:
allah mekanını cenet etsin. Büyük kayıp ailesine baş sağlıgı ve sabır diliyorum.
Yolver gitsin .
bu fani dünyada ki en yakın en iyi dostlarımdan biri olan kardeşim serdar a allah tan rahmet diliyorum
[COLOR="Blue"][B]FAZER size asfalt da uzamak dan ve cadde de bakışları üzerinize çekmekden çok daha fazlasını verir:cherry:[/B][/COLOR]
Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır versin.
Allah rahmet eylesin.. yakınlarına ve ailesine sabır versin.. Mekanı cennet olsun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Söylenecek söz bulamıyorum siteye çok fazla giremiyorum ama her girdiğimde mutlaka güzel bir insan aramızdan ayrılmış oluyor artık böyle haber okumak istemiyorum Allah rahmet eylesin inşallah şu mübarek ayın yüzü hürmetine Rabbim günahlarını affetsin
facebook cmk dan gelen mesaj : ''cenazeye motorla gelinmemesi önemle rica olunur ''...
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır ve uzun ömür versin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Mekanın Cennet olur inşallah Serdar Abim
Seni unutmayacağız
offfff yaa
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin. Çok kötü oluyorum böyle ölümlü kaza haberlerinde, Allahım sen kimseye gösterme...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Allah rahmet eylesin
her pazartesi haftaya böyle başlıyorum artık
nasıl iş bu akıl sır ermiyor
vefat eden arkadaşın çocuklarını düşünüyorum
sonra kendi çocuğumu düşünüyorum
karabasan basıyor içimi, nasıl bir ülke burası nasıl insanlar bunlar arkadaş
kazayla ilgili detay yok herhalde ??
Allah rahmet eylesin Yakınlarının ve motosiklet camiasınında başı sağ olsun
Allah sevenlerine dayanma gucu ve sabir..kendisine rahmet ve yapilan dualardan hacet etsin.Mubarek gunlerde dualarimizi kabul eyler İnsallah.
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)