ikindi namazı kaçta..
ya da kadıköyden kaçta çıkmam gerek yetişmek için ?
ikindi namazı kaçta..
ya da kadıköyden kaçta çıkmam gerek yetişmek için ?
allah rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun,söylicek bişey bulamıyorum gerçekten çok üzücü
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
ALLAH Ailesine tanıdıklarına sabır versin. ALLAH rahmet eylesın
Allahtan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Başımız saolsun.
Allah rahmet eylesin .. sevenlerine sabır versin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
ailesıne bol sabır diliyorum.Allah rahmet eglesın
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Allah rahmet eylesin
sevenlerine sabir versin..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Allah gani gani rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.Allah yakınlarına sabırlar versin.Bu durumların sonu gelmeyecek mi artık?..
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Allah rahmet eglesin yakınlarına sabır versin
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
elimizden üzülmekten ve başsağlığı dilemekten başka birşey gelmiyor
işin en dramatik kısmı bu işte
gidenleri geri döndüremeyiz ama biraz önlem biraz bizi dikkat çok büyük yanlışlardan döndüre bilir.çünkü trafik başıboş sığır misali insan kaynıyor.
tüm camianın başı sağolsun
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
allah rahmet eylesin.başkanım....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
bu gece 1453 e arkadaşlara ibret olsun diye ders vermeye gittim bizim tükkan tayfasına uğradım.
gelirken e-5 te önüme kamyondan pazar tezgahı düştü kocaman bir tahta..... ileride ısuzu kamyoneti durdurdum.. adamı camdan iki eli yakasında çıkardımm bir güzelde sopaladımm sonra yoldan geçen bmw li birisi elimden aldı. senmisin benim hayatımla oynayan deyipp bir güzel hırsımı aldım. sonrada bastım geldim eve.
başkanımın arkasından denicek bişey yok.. sözün bittiği yerdeyiz tüm hyosungfanclub ve caddemotorkulübü olaraktan.. bu magandalar ve bariyerler adına biz forum olarak gerekli işlemleri başlatmayı düşünüyoruz bizim 3. kaybımız.koray,çiğdem(confi) ve son olarak MİRKO serdar başkanımız ADMİNİMİZ...herşeyimizdi...
yarın son görevini yapmak isteyen arkadaşlar lütfen motorlarıyla gelmesinler yüksek ricamızdır...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Allah rahmet eylesin. inanmak istemiyorum, günlerdir başsağlığı dilekleri yazıyoruz neler oluyor yahu?
bygrm her ne başlatacaksanız destek bulacaksınız. ama bu iş sadece motorcuları ilgilendirmiyor; aklı başında araç sürücüleri de katılmalı. trafik kurallarına uyan herkesin motosiklet kullanıcılarının yaşadığı tehlikeleri görmesi/anlaması lazım artık. daha kaç can gidecek bu yüzden?
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)