Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
Alla geride bıraktığı ınsanlara sabır versin..Başımız sagolsun..Hala inanmak zor geliyor..
Arkadaslar yarın ikindi namazında kardesımız defnedılecekmiş ayrıntılar netleştıkce yazacagım...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Başkanımız, grup liderimiz mirkomuz , bizi çok erken terk ettin mekanın cennet olsun, Allah rahmet eylesin :(
mekanı cennet olsun.nur içinde yatsın
allah rahmet etsin en azından güzel ramazan günlerinde vefat etti
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
arkadaşlar arai de olsa üstünde dainese te olsa kurtarmıyor lütfen dikkatli kullanın ateş düştüğü yeri yakıyor iki çocuk babası olan abimi kaybettim sultançifliğinden ikindi namazında kaldırılıcak son haberlere göre tekrar bilgi verilicektir tüm motosiklet camiası son görevini yapmak üzere orada olucak .
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
sultançiftliği neresi
hadi ya.
çok uzakmış ya.
ben işte olurum büyük ihtimal.
bi ihtimal bi izin koparmaya çalışırım bu durumda.
var mı organizasyon salih abi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Allah Rahmet eylesin.Ailesinin başı sagolsun.Sevdiklerine Allah sabırlar versin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum..
Ne ilk ne de son bu trafik canavarına verdigimiz can...
Bazen ciddi ciddi düşünüyorum acaba benim sonum da mı bu sekilde olacak diye .....
allah rahmet eylesin
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır dilerim.
Allah rahmet eylesin..daha dikkatli olmalıyız.banada kamyonet çarptı..Allaha şükür ufak acılarla atlattık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)