geçmiş olsun kardeşim...ALLAH üçüncü kazadan korusun...
geçmiş olsun kardeşim...ALLAH üçüncü kazadan korusun...
çok büyük geçmiş olsun dostum... inşaat eldivenleri bir hayli işine yaramış görünüşe bakılırsa..
geçmiş olsun
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
bugün bir motorcuya gittik adam o demir düzeltilir dedi.
düzeltilince eski yerini tutmaz diye korkyorum.
yan sanayi kullansak bişey olurmu?
yan sanayi çin malı mı?
dediğin gibi jantta yamukluk var ama mm lik bir yamukluk.lastiğe carptığım dan olsa gerek.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Geçmiş olsun.Allah betrerinden saklasın...
Geçmiş olsun kardeşim..
Geçmiş olsun kardeşim motosikletin şekli çok değişmiş umarım fazla masraf çıkmaz.
Geçmiş olsun.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Geçmiş olsun ancak sürücü belgenin olmadığı noktaya geldiğimde yorumları okumaktan vaz geçtim
Kardeşim, yaşam ve sağlık her şeyden çok daha önemli. Ailen eğer motosiklet binmeni yasaklayacak olursa da bırak.en azından sürücü belgeni alana kadar.
Trafikte bir aracı korkusuzca ve huzurla kullanabilmenin tek yolu sürücü belgesidir unutma.
Masrafa gelince, sanırım sadece kollar değişecek. Bu durumda işçilik dahil 400,- TL gibi bir masraf çıkabilir.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
geçmiş olsun .Cok bi masraf yok ybr olması işi değiştiriyo.Aynı kazayı mobylette ile yapsan cant ta patlar maşanın takıldığı şase yeri de geri kakılır .Sende bunların coğu yok .Amortisor camurluk far filan ne tutarsa artık..
olum bu motor çöp olmuşSen bunu yaptiğrmayla hiç uğraşma.... Astari yüzünü gecer onun... pert pert sana tavsiyem ön borulari düzelttirme cok yamuk o onu adam düzeltse bile senden sıfır yan sanayi parasi alir.....Bu Arada o gidon hangi motorun.????
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
hakkaten gidon 10 numaraymıs simdi gordum .Kardeş nerden uydurdun onu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)