inşallah birdaha korumasız ve özellikle inşaat eldivenleriyle motor kullanmazsın motordaş kardeşim benim
inşallah birdaha korumasız ve özellikle inşaat eldivenleriyle motor kullanmazsın motordaş kardeşim benim
çok geçmiş olsun kardeş
gene içimi rahatlattın diyebilirim
evet 2 amortisör de yamuk.
devir göstergesinin camı kırıldı(ama calışıyor)
ön çamurluk kırık.
sağ ayak koyulan yer yamuk.
ön jant gördüme göre yamuk değil.ama lastiği cevirince balatalar
tutuyor
bir de önemlimi bilmiyorum ama sağ gaz kolunun ucundaki metalik küçük bir parca var oda kırıldı.
yarın detaylı foto cekerim
sağol
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
geçmiş olsun
Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23
Geçmiş olsun. En kısa zamanda ehliyetini al, ehliyetsiz olmaz bu iş. Haklısın belki ama hakkını bile savunamaz duruma geliyosun ehliyetsiz olunca. Zaten memlekette haklı da olsan hakkını alana kadar canın çıkıyor normal şartlarda. Böyle olunca iyice ortada kalıyosun. Acil şifalar..
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
geçmiş olsun en yakın zamanda ehliyet almanı tavsiye ederim her kosulda hakkını arayabilmen için
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
[QUOTE=
Öyle bi kazada jantin hasra görmemesine imkan yok kesin yamulma vardir ama yenisini almana gerek duyacak bi yamukluk olmaz düzeltilebilecek bi yamukluk öyle tahmin ediyorum....ön amortsörlerin o parlak kısımlarinida yan sanayisi ile degiştirirsin....o borulari düzelttrimeyle hiç uğraşma zaten çifti 60 lira falan olmasi lazim....basamak demirini falan kafaya takma söküp saglam bi çekiç vurmaya bakar.....sag gaz kolunun ucundaki metal falan degil pilastik kıytırık bişey denge topuzu diye millete yutturuyolar devir saatine bişey diyemecegim artık o parcayida dadaş motora gidip sorarsin fiyatini.... Ön çamurluk bence hala kullanilir [/QUOTE]
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
orj parça alırsan 500 tl tutar krdeş bn ön kolları değiştirdim kanuni olmasına rağmen 120 tl.ybr ön jantın fiyatı 240 tl orj
Geçmiş olsun kardeşim sende bişey olmaması sevindirici umarim üçüncüyüde yaşamazsın.
Bu arada lütfen ehliyeti ihmal etme bu senin için çok önemli.
Daha dün 2 adet cıkma amortisör borusu aldım (ön) 80 lira, janttada cok bir sorun yoksa fazla bişey tutmaz zannerdesem.
Geçmiş olsun.
Jantın da yamulmuştur.
Yetkili servise götürürsen 2.500 masraf çıkarırlar.
Yan sanayi olayalrına girersen en fazla 400 tutar.
Forumda çok tartışılmış bir konu olmuştu bu ehliyetsiz kaza olayı.
Başlığı bulursam eklerim bir okuyun.
Benimde yeni öğrendiğim bir şey oldu. Kaza sırasında ehliyetsiz olsanız bile haklıysanız tutanak tutun bütün masraflarınız karşı tarafın sigortasından , karşılanıyormuş aynı şekilde.
Ha ehliyetsizliğin bir cezası mı? Var tabiki ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ceza yiyormuşsunuz kaza olayı harici bu kadar..
bahsettiğim başlığın linki
Hortlattım da zaten
Bu da o başlıktan kısa bir özet:
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
geçmişolsun biraz daha hatta çok biraz daha DİKKAT !!!
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
geçmiş olsun
Life is what happens when you are busy making plans
gecmiş olsun en yakın zamanda git bir ehliyet al!!! ama oruc niye bozuldu onu anlaamadım???
geçmiş olsun.......harbiden oruç neden bozuldu onu anlamadım ama...
eldivenlerde harika bu arada
ama sanırım biraz masraf var
biraz daha dikkat edelim...tekrardan geçmiş olsun
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Geçmiş olsun...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
üzüldüm kardeşim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hepiniz sağolun
oruc konusunu konuşmak istemiyorum.
yaşım tutmadığı için ehliyet alamıyorum.
arkadaşlar ybr 125 in orj. yedek parcaların da %50 indirim var mış doğrumu?
yamaha bayisine mi gideyim,yoksa normal bir motorcuyamı?
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)