Allah rahmet eylesin.. Mobese midir nedir, o da mı yokmuş orda?
Allah rahmet eylesin.. Mobese midir nedir, o da mı yokmuş orda?
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
17.08.2009 e-6 bağcılar/ist. sapağında arkadaşımız Metin Sevil'i kaskı ile bereber kafasını ezen ve sonra da kaçan ******** (hatta katil) aranıyor, bilen, duyan, gören kim varsa polise lütfen başvursun...
metin arkadaşım(-dı). bende motor tepesinde yol yapıyorum ve onun bu şekilde ölmesi gücüme gitti.. ve lütfen gören duyan cep tel ile kameraya alan bile varsa olayı lütfen ama lütfen polise gitsin....
Arkadaşlar ben ikitellide ki iş yerinden maslağa gidiyordum ve yol kenarında polisin kaskı kaldırdığını gördüm... üstünde battaniye gibi birşey örtmüşlerdi. yani orada bir arkadaşımızın başının değilde başka bir şey olması için dua ettim ama kask yassı hale gelmişti abartmıyorum enseden başın üsr kısmına kadar katlandığı belliydi. kask kırılmamıştı ama çok büyük bir mukavemet altında kaldığıda belliydi...
oradan trafikle birlikte yavaş geçmeme rağmen bir kaç saniylik o görüntü (tam tarifini yapmak isterim ama gerçekten çok kötüryü) beni 2 gün kendime getiremedi.. ki halen çok kötüyüm..
Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.. O bölgedeki mobese kameraları olayı aydınlatacağını umuyorum...
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
Olayın olduğu yerde kamera yoksa bile ilerideki veya gerideki kameralardan olay saatlerinde geçen tüm araçların plakalarını alarak yakalamak mümkün olabilir gibi geliyo.İnşallah bu olay faili meçhul kalmaz.
allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin.
mekanı cennet,toprağı bol olsun.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
UMARIM...
Bugün, 15:31 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Olayın olduğu yerde kamera yoksa bile ilerideki veya gerideki kameralardan olay saatlerinde geçen tüm araçların plakalarını alarak yakalamak mümkün olabilir gibi geliyo.İnşallah bu olay faili meçhul kalmaz.
resmen cinayet gibi kaza ve görgü tanıgı çok fakat gören yok nasıl bir toplum olduk gözümüzün önünde cinayet işleniyor ve duyarsız kalıyoruz ateş düştüğü yeri yakar ALLAH RAHMET EYLESİN KALANLARA SABIR DİLERİM
ALLAH rahmet eylesin mübarek ramazan ayı nı göremeden gitmiş
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
İşallah bulunur.... Güncel tutalım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Feci bi kaza..Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...
kimsenin bu vicdan azabına dayanacagını zannetmiyorum, bi kaç gün sonra vuran kişi ve ya bir görgü tanıgı mutlaka çıkacaktır.
allah rahet eylesin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah rahmet eylesin
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin
ailesine sevenlerine sabırlar versin
nerde insanlık ya
Allah Rahmet eylesin. Geride kalanlarına sabır versin. Allah hepimizi korusun...
Adı üzerinde "kaza"dır olur. Kader deriz, kısmet deriz, ecel deriz... Deriz demesine de; be adam istemedin tabi ama oldu bi kere kaza, ezdin geçtin, ne diye durmassın ne diye kaçarsın. Nasıl bir vicdana sahipsinki "belki yaşıyordur kurtarayım" demessin. Allah çok büyüktür Allaha havale ediyorum bu tip insanları... Yazık yazık. Umarım en kısa zamanda bulunur.
i.V.i.B.i
allah rahmet eylesin...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Allah rahmet eylesin. yani kazanın iyisi kötüsü olmaz ; tartışmak bile saçma! ama BU NE BE ARTIK!???
adamı hem ezip geçicekler hem de kimse görmeyecek? bahsedilen yol o kadar tenha mı gerçekten? olmaz böyle şey ama kimse beklemesin vicdan azabından çıkar gelir diye? vicdan insanda olur, insan dediğn kurallara uygun yaşar. BU CİNAYETTİR, kasten adam öldürüp kaçmaktır. yuh artık. bir de bunu görüp de söylemeyen varsa o da bu cinayetin suç ortağıdır.
yazık ya son 1 haftadır hergün biri(leri) öldü, bu kadar mı basit?
tek tek sayıyorum
1. Kaza tam yolun ortasın rafüjde falan değil. Bir dakika içinde tam 72 araba geçti.
2. Yolun tam karşısında Otel inşaatı varve aynı anda 3 vinç çalışıyor.
3. Kaza yerinin hemen 50-100 metre arasında rubenisin ve spordunyası nın merkez binası var
4. yine 50-100 metre içinde nouval diye bir firmanın koca bir binası var.
5 ve EN ÖNEMLİSİ: Hadi bunların hepsi görmedi atladı vs. Ulan İnsaniyet NAMINA bir tane şerefli onurlu adam bu kazayı bir allahın kulu görmedimi... YUH BE İNSANLIKTAN ÇIKMIŞIZ.
başka bir arkadaşı bir forum sitesine bunları yazmıştır. bende buraya ekliyorum ( emre aytekin )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 AM ----------
ayrıca;
Kamera kayıtLarından birşey çıkmayacak sanırım cünkü mobesanın zoom yaptığı en uzak noktada oLmuş .. Tabi ne kadaR doğRuysa! .. ( alıntı: emre aytekin )
polisin de bulma istegi yok gibi ....
lütfen olayı mail ile yada forum sitelerinde yapıp birilerine ulaşmaya çalışalım.. şimdiden teşekkür ederim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)