Bugün yeni Matorumu aldim arkadaslar. Gecende cuma bir bandit e yönelmistim ama sonra bu CBF i buldum nette. Okulda kullandigimin aynisi. Sadece ABS i yok. Rengi bile ayni. Mavisim diyebilirim artik. Satici ile pazar telde konustum. Saat 18:00 den sonra müsaitim dedi. Bizde bugün 18:15 te oradaydik. Buraya 100 km uzaklikta bir köy. ilanda 3390 yaziyordu 3200 e anlastik. Adam inmiyor fiyattan ilk basta. ( Ben olsam hic inmezdim.Adam insafliymis yine) Motorda cizik falan ariyoruz fiyat kirmak icin ama yok. Ben cingenelik yapip ehliyet falan yapmaktayim agizlari yapiyorum. Sonuc 3200 euro. Kagitlari imzaladiktan sonra yola cikiyoruz. Orada resim cekmek aklima gelmiyor heyecandan. Motoru bir alman arakadas sürecek haliyle. Ben daha ehliyet alicam. Ve geri dönüs
Sonra bir benzinlige giriyoruz. Niyetimiz aslinda birseyler yemek ama hava bozdugundan arkadas devam edelim evde yeriz diyor. Tamam diyorum ve motorumun yakin resimlerini cekmek aklima geliyor.
Buda alman arkadasim Hartmut. 23 yildan beri tanirim. Bana yardim ettigi icin ona buradan cok cok tesekkürler. Danke.
Ve yola devam.
Arkadas motora alistikca uzaklasmaya basliyor.
Hartmut kayboldu. Bana sonra diyorki ara sira 200 ü gectim.
Bu Golf u bir bayan arkadastan aldim bugün icin. Bu resmi ona gösterince sen ne yaptin manyakmisin diyor bana. Daha hizli gitmiyor meret ne yapayim. Daha gitse daha basicam. Ozaman ölürdü sanirim.. Yada beni döverdi.
Ve eve yaklastik sonunda.
Ve geldik eve
Motoru park etme zevkini bana birakiyor. Sagdaki motor simdilik kullandigim 50 cc. Hahahahaa
Tesekkürler