Öncelikle hayırlı olsun kardeşim
Allah kaza bela yüzü göstermez inşallah.
Hast ein Schönes Motrrad '' egattert '' Nett von Hartmut das Er es auch gleich getest hat
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim
Allah kaza bela yüzü göstermez inşallah.
Hast ein Schönes Motrrad '' egattert '' Nett von Hartmut das Er es auch gleich getest hat
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Kazasız belasız guzel gunlerde kullan... Hayırlı olsun..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle..
motor süpermiş allah kaza bela vermesinde o plaka ne yaw bizim evin pencereleri gibi kocaman)
iyi günlerde kullan. Ama rodajı aşmadan fazla basma
hayırlı uğurlu olsun. çiçek gibi maaşallah.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğimle.
cbf 500 desen diil 600 desen kafa grenajı farklı ama 4 silindirli bu olsa olsa cbf 550 falan galiba o da Türkiye de yok
hayırlı olsun güle güle bol km.ler.
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
iyimişşşşşşş
o kaymak gibi yollarda ne sıkılır ne sıkılır (portakal suyumu sıkıon len diyebilirsiniz )
yakında ducati falan alırsın sen iyi olur.
bizde seviniriz burdan resimlere bakarak artık.
kazasız belasız binesin.
bi 3 bin euro daha verseydin minicooper alırdın o paraya
nasıl ama bizim türk kafası: ( abi bu paraya bu motor alınırmı araba alırım daha iyi )
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kaça aldın granaj takılırmı buna
yazmış ya 3200 avro
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sen de aldın sonunda abi .. hayırlı olsun. Motor da yollar da kaymak gibi maşşallah Alaman yapmış be
Güle güle kullanman dileği ile..
seni hiç görmedim ama adım adım ehliyet alışını kursunu takip ederk tanıdımmm...
motoru dakullandığın aynısını almışsın yabancılıkta çekmezsin hayırlı olsun gülee güle kulaln....
motorda harbiden temizmiş dediğin kadar var....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
abicim hayırlı uğurlu olsun. Almanlara pazarlığı fiyat indirmeyi biz öğretmişizdir herhalde.adamlar bizi tanımadan önceki hayatlarınıda kimbilir ne kadar sıkıcı bir yaşam sürüyorlardı.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
hayırlısı olsun kardeş kazasız belasız kullanmak nasip olsun nasılda ehliyetim gider diye tırsmışsın işte ülkemizdede böyle olsa insanlar tarzan gibi çıkmaz trafiğe adamlar düzeni sağlamışlar ama otobanlarındada hız yapmaya imkan tanımışlar darısı ülkemizin başına
Hepinize teker teker tesekkürler arkadaslar.
Darisi herkesin basina. Hepimizin yolu acik ve düz olsun..
Simdi sorulan sorulara teker teker cevap vermeye calisicam..
CBF 600 (Tr de grenajlilara varmis diye duydum hep burada.Bende onlari sevmiyorum.)
Trafige cikis Haziran 2004
KM= 11 000
77 beygir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 PM ----------
Bu yuppiiii almanlardan degil.. Ben bunu Türkiyede yasayan bir arkadastan duyardim hep sevindigi zaman.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 PM ----------
Benim buldugum en ucuz cbf 600 10250 TL idi. sahibiden.com da
Ama asagida gördügüm gibi sen karistirmissin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 PM ----------
Tesekkürler dostum..
Ich freu mich auf den lappen.. Monntag ist prüfung.
Ehliyete seviniyorum.Pazartesi imtahan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------
Motor 11000 km de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 PM ----------
biz motorcuyuz abi. Onlar alsinlar arabalarini...
Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)