bn olsam adamın parasını odemem
mevzuyu okumadim ama bi kaç yorum gözüme çarptı baya bi kaza yapan biriymişin
kan döktür kannnnnnn
geçmiş olsun
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
Abdest al arada.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bide ehliyete para vercen zaman ayırcan..bosver para cok anlasılan hasarları öder durursun..dua et bi insana çarpma..
geçmıs olsun
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Sen konuyu açmışsın cevapları da kendin vermişsin.Ancak ben farklı bişey yazıcam:
Geçen gün senin fotoğrafını görmüştüm.Yaş baya var.Biz burada çoluk çocuğa kızıyoruz ehliyetsiz motor kullanmayın diye.Sen kaç yaşına gelmişsin.Bu kadar cahil olma ya.Yaşından utan.Allah korusun sen birine çarpıp ciddi kaza yapsan hapise bile girersin.Bu kadar cahil misin bu yaşta.Biraz ağır oldu ama kusura bakma...Dost acı söyler.
herkes ehliyetsiz gezebilir isterse sizin gibi, ama gezmiyolar, millet ehliyetini alıyo, şimdi alanlar akılsız mı yani ? bi siz mi akıllısınız ? lütfen klimsenin canını tehlikeye atmayalım, kendimizinkini de
Başka söylenicek hiçbir söz yok kardeş. Bu misal sana gerçeğin ehliyette oldugunu anlatması lazım. Bende ehliyetsiz kaza yapmıştım 4 yol ağzında sol tarafımdan sw kartal vurdu ve ehliyetim olmadığı için hem 800 tl sözde kestiler ama ceza faturası 3 aydır gelmedi hem motorum perte çıktı hemde bacağıma 17 dikişi yedim paşa paşa evime geldim nalları dikmiş bir şekilde. sonuç ? şuan ayaktayım sapasağlamım ama motorum bozuldu aptıramıyorum cezayı elbet ödücem ve en önemlisi ömmür boyu bacağımdaki iz kalıcak ehliyetim olsaydı saydığım 2 unsur kapanmış olucaktı 3. süde ders olucaktı Bacağımın resimlerinide hepinize göstericem sitede.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Aynen katılıyorum Ehliyetinin olup olmaması 2.plana atılıyor yani şöyle tamam ehliyetin yok onun için bir ceza yiyiyosun ama kazanın oluş şekli ıvırı zıvırı araştırılıyor kazadaki suç oranları dağıtılıyor ondan sonra sıra ehliyete geliyor..
Bu arada geçmiş olsun dostum anlatış tarzın ilginç güldürdü beni gece gece...
Kardeş forumda ne zaman kaza haberi okusam kartezyen nikli arkadaş mı yaptı diye bakar oldum artık . Sen bırak nasrettin hocayı hacıyı felan . Sen bence kızma ama bu kafa ile gidersen nasrettin hoca gibi hayallerimizde yaşayacaksın . Sağlıcakla kal kardeşim allah yardımcın olsun .
Saygılar ...
Çok Gecmiş oLsn.. Ya Hocam 1 Cift Ayna aL suna .. Ya Nese Genede Verilmiş Sadakan varmıs Cana Gelceğine Mala Gelsin..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Arkadaşlar ben söyle biliyorum durumu. Eğer ki ehliyetsiz olsan dahi kazaya karıştıgın zaman kimin ehliyeti vs var, yok diye bakılmaz ilk önce kazda asıl suclu kazaya sebebiyet verene göre bakılır. daha sonra ehliyetsiz olan arkadasa gerekli işlemler yapılır.
Ehliyetsiz arkadasları savundugumdan değil kurs hocamız öyle demişti bende size aktardım bu bilgiyi eğer net bişey bilen varsa açıklarsa iyi olur. mesela trafikçi olan varsa arramızda. Emin olmadığımız bilgileri yazıp kafa karıştırmayalım
bununla geçmiş olsun.
bende 5 yıldır ehliyetsizim,
ama bu sene alcam inşlh
geçmiş olsun hemşerim........ yozgat ta olduysa normaldir herşey... kimseye derdini anlatamazsın.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
geçmiş olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
adama birde "hem suçlu, hem güçlü" demişsin,.. ah ben olacaktımki o arabanın şöförünün yerinde sana güçlü yü gösterirdim.. Poliside çağırırdım, masraflarıda ödetirdim... bizim başımız kelmiydi de ehliyeti bekledik kaç yıl???? Ehliyetsiz trafiğe çıkmak ha!!!
buda tavsiyem;
bir dönüş yapacakken yavaşlamadan önce kesinlikle arkanı kontrol etmelisin...
Ayrıca adamın parasını ben ödemezdim...
gecmiş olsun,,,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)